Redsnow 0.9.9b7 iphone sa zasekol

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

chrochliak | čtv pro 08, 2011 6:21 pm

Redsnow 0.9.9b7 iphone sa zasekol

chcem sa spýtať ako by som mal pokrčovať ked mi pri tethered bootovaní teelfonu iphone postál na ananáse ... cez extras a just boot som ho štartval už x krát ale toto sa mi ešte nestalo .. skúšal som už vela krát ale stále na ananáse postojí ...

už som zúfalý ... snažím sa urobiť restore cez itunes ale ten vypisuje chybu 3259 ale žeby som mal proble ms internetovým pripojením si nemyslím ... mohol by mi niekto pomôcť? hocijako ako nakopnem ten telefon
Ipohne 3G 8GB black JB
Ipohne 4 16GB black
Host
Host

mefistos | pát pro 09, 2011 12:20 pm

Re: Redsnow 0.9.9b7 iphone sa zasekol

na jakej to delas fw? mas posledni verzi iTunes?... 3000-3999 jsou chyby kdyz se nemuze itunes pripojit k serverum apple takze vypni antivir/firewall a zkus to znova

Uživatelský avatar alias | ned pro 11, 2011 2:34 pm

Ja by som skusil hard reset, a hned na to Just boot. Ak mas Win7 tak to pusti v kompatibilite s WinXP SP3 a tym padom sa vyhnes roznym problemom... A drz Home tlacidlo kym sa ti nerozsvieti displej pocas bootovania, lebo v niektorych pripadoch je aj chyba zleho nacasovania DFU
[iPhone 7 - 32GB - iOS 11]
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

chrochliak | ned pro 11, 2011 5:38 pm

S tou chybou na itunse som to vyriesil stiahnutim ipsw suboru do PC a potom cez shift som ho vybral a co sa tyka toho nacasovania u DFU nevidim problem robil som ho aspon uz 50x ... Musel som tam nahodit 5.0.1 a JB nanOvo ale aspon ze to uz slape :) diky za rady mozete close
Ipohne 3G 8GB black JB
Ipohne 4 16GB black
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6