Jsem s iPhonem začátečník, ale už jsem si tu toho přečetl dost na to, abych se dokonale bál něco podniknout bez dobré podpory. A tak s prosbou vyzývám někoho zkušeného zde na foru, kdo by mě vedl krok za krokem, možná to bude dobrý návod pro někoho dalšího jako jsem já.
Vlastním iPhone 3GS 16GB neznámého původu (dotažen z Ukrajiny, ale tam byl poskládaný z různých dílů a ještě byly reballed nějaké chipy... dobrý, co? ..

Je tam i nějaký jailbreake.
Verze FW 4.0.1
model MB716LL
firmware modemu 05.13.04
bootroom je ten novější (podle nějakého návodu jsem zjišťoval z DFU modu ( napsali tam jak se do něj dostat, ale jak z něj ven???? mi to pak zůstalo černý... ale pak jsem ho nějak zapnul, sem se dobře zapotil..) ... takže ten bootrom je nějak XXX.3.2 )
No a jde mi o to dostat do iP FW 4.3.3, myslím poslední co jde jailbreak untethered, pač spousta aplikací co jsem chtěl stáhnout ze cydie chce min. 4.3 verzi.
No ale hlavně kvůli sdílení internetu na O2, pač tato možnost tu není a četl jsem že zrovna na FW 4.0.1 je tento problém s O2, pač u wodafonu mi to jde, ale jak dám O2 simku, tak možnost zmizí. Co jsem měl desku předtím, tak mi to šlo, ale už netuším co jsem měl za FW.
Taky to bude chtít ulock.
Předem díky.
Jura.