ak si upravoval subor HOSTS tak ho docasne odstran (alebo ak si pouzival program TinyUmbrella, ktory tiez upravuje Hosts) ak nie tak skus preinstalovat iTunes
tak pomocí DFU jsem restore uspěl,ale stejně při aktualizaci mi píše pořád chyba 21 ( a to mám nej iTunes CZ a podle doporučení apple na error 21 jsem provedl....
volal jsem do applu,říkali že chyba na mém pc a že mám vypnout antivirus a firewall a stejně nic !!!!! nemožné už se kopouším 5 hodin a nic pořád restore dokola snad mi nevybuchne ipod:((
nemám možnost reklamovat nemám záručák,koupil jsem to jako výhru
Naposledy upravil michalfilip1111 dne úte pro 27, 2011 1:23 pm, celkově upraveno 1
21 žádná chyba HW není v tinyumbrella vlez do záložky advanced a tam zruš zaškrtnutí: set host to cydia a Request SHSH From cydia pak ti žádná 21 vyskakovat nebude restaruj PC a znovu to nakopni.
tak mi nepomohlo ani jiný PC s jiným WIN, ani Czech Apple support. Ale modlení k Ježíší a ZAPNUTÝ Wifi (na iPodu) pak už jen DFU režim a obnovit bez držení shift (nebo ctrl). Ten postup je nepochopitelný, ale když mi to hlásí Xkrát neznáme chyby - tak jsem zkoušel vše možné i nemožné