Dobrý den. Dneska jsem si dovezl domu iPhone 4 s FW 5.0.1 a rozhodl jsem se udělat JB. Jelikož jsem ale usoudil, že JB má v této verzi své mouchy, rozhodl jsem se ho dát pryč a udělat restore a tady začínají problémy. Když jsem poprvé dělal klasický restore bez CFW iphone se po erroru 21 vypl a teď ho zapnu maximálně do podoby, kdy na obrazovce svíti connect to itunes. Když dělám restore přes DFU a CFW (5.0.1) dostanu chybu 1600 a nehnu se dál. Zkoušel jsem iREB a nepomohl. V itunes se mi střídají chyby 21 a 1600 a absolutně nevím co mám dělat. Opravdu prosím a rady.
Chyba 21 se může objevit, jestliže nějaký software brání provedení restore. Doporučuji kouknout sem a zařídit se podle odkazu u chyby 21.
Jinak nevím, podle toho popisu to vypadá vše OK. Zkuste ještě udělat restore přes DFU na normální firmware (ne-custom), pokud jste to už nezkoušel a nic vám v tom nebrání.
Mě pomohlo, že jsem si host soubor uložil do PC na jiné místo pro další nakopírování zpět.Spustil jsem iTunes a soubor host úplně vymazal. Vše proběhlo jak má iOS 5.0.1 jsem nahrál z DFU. Pak jsem soubor host nakopíroval zpět.
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2 iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3 iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3 Je Vaše zařízení jailbreaknutelné? Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?