Recovery loop?

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

misho266 | pát pro 30, 2011 2:24 pm

Recovery loop?

Ahojte, velmi pekne chcem poprosit o radu/pomoc.
Iphone 3GS, blokovany, mal som 4.2.1, jailbreak cez custom IPSW, unlock cez ultrasn0w. Predvcerom som chcel spravit cez Redsn0w update na untethered 5.0.1. Stiahol som teda Redsn0w a siel som podla pokynov. Nieco som ale urcite spravil zle, pretoze sa ma nikde nepytalo, aky chcem nahrat IPSW, jailbreak vsak prebehol komplet, telefon sa restartoval, zapol ale stale som tam mal 4.2.1. Tak som to chcel vyskusat s custom IPSW cez Snowbreeze. Itunes vyhadzoval chybu 3194. Cez TU som zapol ich TSS server, islo dalej, vyhodilo chybu 2005. Po nahrati noveho hosts suboru som opat siel dalej, ale vyhodilo mi chybu 1600. Tu som presiel pomocou iReb, zacal sa nahravat novy software, ale ked sa na obrazovke objavila ta ciara, ktora ukazuje, kolko uz z update prebehlo, tak mi vyhodilo chybu 10, restartovalo telefon a ked sa zapol, tak bol v recovery mode (s logom itunes a kablom). Skusal som ho kicknut von cez TU, ale neuspesne, skusal som iReb, tiez neuspesne. Takto som sa trapil niekolko hodin. Nakoniec na inom PC som skusil opat ten isty postup, teda cez custom IPSW spravit restore, samozrejme v DFU, restore komplet prebehol ale ked mi itunes napisalo, ze telefon bol restornuty a ze sa restartuje, tak mi opat nabehol do recovery. Hladam cely den na googli, tu na fore, na youtube ale nic nefunguje. Neviete niekto poradit? Momentalne mam telefon stale cierny a dostanem ho jedine do stadia DFU, ked mi itunes hlasi, ze telefon je v recovery a ze je potrebne ho restornut...

Ospravedlnujem sa za taky dlhy prispevok ale som uz zufaly, vopred dakujem za pomoc :(

jan386 | pát pro 30, 2011 3:35 pm

Re: Recovery loop?

Chyba byla, že jste se snažil updatovat přes redsn0w. Ten na to není určený a je doporučeno updatovat přes iTunes.
Co bych na Vašem místě zkusil: Ujistěte se, že je vypnutá TinyUmbrella, pak zkontrolujte soubor /etc/hosts, že v něm nejsou žádné odkazy na servery gs.apple.com, případně je vymažte. Z DFU, do kterého iPhone dostanete, přejděte pomocí iReb do pwned DFU. Pak klasicky přes iTunes restorujte CFW 5.0.1, který máte vytvořený ze sn0wbreeze.

V případě, že to neprojde (napište pak, prosím, co to psalo), zapněte TinyUmbrellu a její TSS server. iPhone znovu pomocí iReb uveďte do pwned DFU a přes iTunes tentokrát nahrajte původní CFW verze 4.2.1.
Host
Host

misho266 | pát pro 30, 2011 4:16 pm

Velmi pekne dakujem za rady. Nakoniec som vsak zistil, ze som mal SHSH zalohu v inom PC, preto mi to vyhadzovalo zrejme chybu 3194. Pred chvilkou sa mi podarilo telefon opat prebrat k zivotu a to tak, ze som nezapol TU, cez itunes som spravil restore na 4.2.1, na ktory som SHSH zalohu mal a s custom IPSW Snowbreeze to nakoniec preslo :)

Nabuduce budem davat vacsi pozor na to co robim ... :oops:
Dakujem

jan386 | pát pro 30, 2011 4:24 pm

Zdá se, že není za co. Každopádně jsem rád, že to dobře dopadlo.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6