- do složky /private/var/root/Library/Lockdown/activation_records
nakopírujeme všechny uložené tikety všech SIM karet co jsme si pomocí SAM metody vygenerovali.
- tiket musí obsahovat dva soubory
jeden soubor je wildcard_record.plist, druhý je xxxxxICCID simxxxxxx.plist
v případě druhého tyketu z jiné SIM označíme wildcard_record1.plist číslem třeba 1, 2, 3
- vložíme SIM
- následně zapneme SAM a klikneme na Enabled a po několika sekundách Enebled vypneme.
- po chvíli naskočí signál SIM co je aktuálně zasunuta v iPhonu.
Výhoda této metody je že není třeba kopírovat celou složku Lockdown každé SIM znovu, žádné zapínaní a vypínání iPhonu.
Přikládám ještě jeden návod, který lze použít při přechodu na iOS 5.0.1 s použitím Restore a custom iOS podepsaný iFaithem.
Nezkoušel jsem to na jiném iPhonu než kterým jsem vytvořil tiket, ale chystám se na to, podstatné a důležité je v iPhone ponechat originální Aktivaci před nakopírováním tiketu. Zkusím to popsat
iOS 5.0.1
-Provedu Restore s custom iOS podepsaný iFait SHSH v programu sn0wbreeze-v2.9.3
-Aktivuji iPhone originál sim popřípadě použiji Haktivaci v programu sn0wbreeze-v2.9.3 (BB zůstane vždy stejný, sn0wbreeze BB nikdy neupdatuje)
- nainstaluji SSH připojím se WinSCP na iPhone
- vejdu do složky var/root/Library/Lockdown/activation_records/ a je tam soubor wildcard_record vytvořený aktivací, soubor ponechám a nakopíruji originální soubor vytvořený SAM metodou a upravím ho přidáním 1, tak že bude vypadat wildcard_record1, nemazat koncovku souboru!!!
- tento nakopíruji do zmíněné složky i se souborem co obsahuje číslo sim.
- iPhone odpojím Restartuji a vložím sim
- iPhone po chviličce najde signál.
Odzkoušeno na iPhonu kde jsem tiket vytvořil SAM metodou a 100% funkční.
iOS 5.1.1
Použil jsem iOS 5.1.1 custom vytvořený v sn0wbreeze v2.9.4
postup úplně stejný jako u iOS5.0.1
- důležité je nakonec restartování iPhonu.
- aktivace provedena originál sim v mém případě ATT.
- jednu chybičku to má s BB 2.10.04 je signál jen jedna čárka a Ultrasn0w nepomáhá ani s použitím fixu.