atyp | sob zář 08, 2012 3:20 pm
to vse jsem zkousel snad 20x.
jakmile dam obnovit FW 5.1.1 - pres DFU,uplne na konci mi to hodi chybu (-1) a hodi to recovery modu. Jediny mozny zpusob jak vyjet z tohoto modu je pres Rednosn0w pres Jailbreak - jenze ten je neuplny - nakonec pri instal iPadBB napise ze nejde nainstalovat - pochopitelne - protoze pole "Firmware modemu" je PRAZDNE POLE !!! Takze on vlastne nema co prepsat. A tak se to toci porad dal. Zalohu na 5.0 asi nema, to nevi a ani to tam nejde dat, hned hlasi chyby 1601-2, samozrejme zkousim mazat v "host" a pod. Zkusil jsem preinstalovat iTunes niz, pak znova nejnovejsi verzi a porad se to toci dokola.
Zaver - pokud se dostanu pres neuplny jailbrek kde zadam jen instalaci iPad BB, tak pri prihlaseni mi to haze hlasku, ze se nemuzu prihlasit pres ID a pod. Jakmile se dostanu do ikon, wifi je seda, bluetoth seda, pole s Firm modemem - prazdne, vetsinou se za chvili restartuje porad dokola......
Tak a ted je kazda rada draha...! Zna nekdo ted odpoved? Jeste ze to neni muj telefon, ale je to proste vyzva a je to kamarad...! diky atyp
edit 1 -
v prvni rade jde o to, "narvat" tam jakykoli FW s jakymkoli BB, protoze pokud se mi neobjevi v kolonce Firmware modemu zadny, budu se tocit porad dokola. Takze poradi nekdo, jak ho tam dostat bez koncove chyby (-1) ??
Pak bude pokracovani....
edit 2 -
jak mam udelat Custom FW vcetne BB? Jediny co mi vezme do konce bez jakekoliv hlasky je Custom udelany pres Sn0wbreeze - ale bez BB. Tak bych chtel zkusit jestli by to vzalo i s tim BB. Uz jsem to nedelal asi rok a pul, takze nevim....
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano