Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

to tu už bylo před rokem a MuscleNerd tvrdil že má postup jak BB downgrade, ale že zveřejní až po příchodu iOS 5 no a máme tu 5.1.1 a stále nic až teď. No někdy mi to připadá že iPhone Dev Team si některými hláškami dělá jen reklamu na Twitteru prostě aby byli vidět. Samo že pokud se mu to podaří a vydá tento nástroj, tak všechna čest i přes to zpoždění.

(bude sa o to snazit aby to stihol), na downgrade basebandu by sa mal pouzit novy redsn0w, tiez na twitteri pise, ze iPhone po tomto zasahu bude mozne aktivovat aj oficialne ( ak medzicasom vyprsala viazanost a je ho mozne odblokovat ) iPhone bude v takom stave ako keby nebol nikdy jailbreaknuty alebo odomknuty.

info o novom redsn0we,ktory ma byt vypusteny o chvilu najdete na http://blog.iphone-dev.org/

"

Za profil se omlouvám přepíšu to.
Ano, unlock pojde, ono to nahra nizsi unlockable baseband.barberry.pha píše:Takze pokud ma nekdo blokovany iphone, do ktereho nahraje ipad baseband a odblokujeho, tak pak tady timto zpusobem, se zbavi ipad basbandu, a jeho problemu nefunkcni gps atd. , a unlock mu zustane?
Nie, v tom pripade treba nahrat iPad baseband a nasledne downgrade. Musclenerd to pisalMarek píše:A funguje to aj bez iPad basebandu? Ak ze mate vyssi baseband a rovno dte nizsi?

celou noc aby to šlo jak jsem chtěl a 3x přeinstalovával... doufam že u toho Downgradu nebudu celou noc 

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé