Zdravím,psal jsem tu rozsáhlý text který mě trval i s kódama napsat snad 30 minut,nechtěně jsem to zavřel no nic tak k věci a ve zkratce sorry.
Jsem zde poprvé a bylo mě toto forum doporučeno z jiného,kde se toto řešilo týden bez úspěchu a forum nebylo ani na toto téma.Potřebuji prosím poradit s Jailbreak .Nejde mě simkarta v iPhone 3GS (asi spatné pouzdro na iPhone,nebo firmware band),píše "žádná služba",rozebrán vyčištěn komplet,restore proveden i s firmware 6.1.6.Nic nepomáhá.Mám tam - žádná služba,hodiny,baterie,nouzové volání,ikona USB a iTunes. iTunes připojeno,nic se neděje,pořád "chybí simkarta,vložte zpátky,bla bla" . Nejnovější iTunes odstraněn (redsnOw,detekční programy na hardware iPhone atd všechno error s nejnovějším iTunes) proto nainstalována hodně stará verze,doporučeno google + youtube,vše šlape ale redsnOw (b3) dokola kolabuje,jabko nereaguje na mazání jádra a paměti,u toho to taky skončí,iphone tma,redsnOw 10 minut "wait.." pak vypnuto na "quit".Telefon od kamaráda,neví nic o jailbreakování,ani jestli os reinstal nebo restore,v šuplíku pár měsíců ležel,před tím šel na Vodafone,teď nejde a ani na O2,T-Mobile nezkoušeno,zatím není simka k dispozici,nevadí stejně to chci odblokovat na O2 jestli je blok.
Chtěl bych vás požádat o radu pokud by to šlo tak abych mohl používat iPhone aspoň offline,abych tam měl menu,pouštěl filmy,hry a wifi.O tu simku mě ani tak nejde,to se uvidí posléze co z toho vznikne,takže to by bylo jen tak pro info o co de,teď popis:
Info o mém iPhone z netu,nadetekovalo to toto:
iPhone 3G[S] Information
Device Information:
Name: iPhone 3G[S]
Identifier: iPhone2,1
Platform: s5l8920x
Released firmwares: 26
BoardConfig: n88ap
BDID: 0
CPID: 35104
Earliest firmware release: iOS 3.0 (7A341) on 06/10/09 - cože ???
A ještě screen z jednoho prográmku:
Všechny tyto informace jsem mohl zjistit až po nainstalování nižší verze iTunes,jinak ty programky vypisovali error,jde teď dokonce i redsnOw (do záseku,jak jsem psal viz výše).
Potřeboval bych tedy od vás radu,nebo návod co použít za program,jak a s čím jej nainstalovat nebo co mám vubec dělat.
Potřebné info samozřejmě doplním,jinak jsem v iPhonu začátečník ale velice hooodně jsem toho početl ale je mě to plat prtné,nic mě nešlo,všechno se **R*.
Proto jsem přišel jsem za váma odborníkama,tak snad vás něco napadne.
Ps: Jestli to pomůže tak,podle mého modelu,jsem se na vaší home našel pod O2 CZ a Vodafone CZ.Nevím ale jestli je to jakože je na ty operoše bloklý a proto mě to nejde,že jde jenom T-Mobile,nebo obráceně.
edit: se nereagující simkartou bych pak dodatečně snad něco podělal v Cidii