Ako na Jailbreak 2.2 iPhone 3G pomocou QuickPwn (Windows)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.

Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.

Uživatelský avatar dodo_mt | pon pro 01, 2008 11:26 am

Ako na Jailbreak 2.2 iPhone 3G pomocou QuickPwn (Windows)

Jailbreak 2.2 vašeho iPhone 3G

Tak snažil som sa vám čo najvernejšie preloziť návod zo stránky iClarified ako Jailbreaknut váš iPhone 3G pomocou nástroja QuickPwn. Jedna sa o nástroj pre operačný systém Windows.

Návod:

- Pred začatím sa uistite, že máte aktualizované iTunes na verziu 8.0.2.

Prvý krok

- Vytvorte adresár s názvom Pwnage na vašej pracovnej ploche.

- Stiahnite si nasledujúce súbory a uložte ich do adresára Pwnage na vašej ploche:
- QuickPwn 2.2
- Firmware pre iPhone 3G

- Rozbalte súbor QuickPwn22.zip do adresára Pwnage na vašej pracovnej ploche.

Obrázek

Krok dva

- Pripojte svoj iPhone k počítaču a spustite iTunes.

Obrázek

- Vyberte svoj iPhone v zozname zariadení na ľavej strane iTunes. Stlačte Shift a kliknite na tlačítko Restore. Restore je preferované z toho dôvodu ak nie je dostatok miesta v iPhone.

Obrázek

- Prejdite do zložky Pwnage vo vašom počítači a vyberte súbor ipsw s firmware 2,2. Pre pokračovanie kliknite na tlačidlo Otvoriť.

Obrázek

Krok tri

- Pred spustením QuickPwm je potrebne si telefon aktivovať cez iTunes, lebo po jailbreaku nebude fungovať signál

- Akonáhle iTunes skonči aktualizáciu vášho iPhone na firmware 2.2 a vy si ho cez iTunes aktivujete, môžete začať s QuickPwn.exe v zložke Pwnage vo vašom počítači.

Obrázek

Krok štyri

- Uistite sa, že iPhone je pripojený k počítaču a kliknite na modrú šípku, aby ste mohli pokračovať.

Obrázek

Krok päť

- Kliknite na tlačidlo Browse (Prehľadávať) a vyhľadajte firmware pre váš iPhone.

Obrázek

Krok šesť

- Vyberte súbor ipsw s firmware 2,2 vasho iPhone 2G/3G zo zložky Pwnage na vašej pracovnej ploche a kliknite na tlačidlo Otvoriť.

Obrázek

Krok sedem

- QuickPwn skontroluje zvolený firmware aby sa ubezpečil, že ipsw súbor je správny. Kliknite na modrú šípku pre pokračovanie.

Obrázek

Krok osem

- Teraz môžete zvoliť, či chcete pridať Cydiu, Installer, alebo nahradiť štartovacie logá za vlastne. Vyberte to čo chcete vykonať a kliknite na tlačidlo modrej šípky.

Obrázek

Krok deväť

- QuickPwn vás teraz požiadať, aby ste potvrdili, že váš iPhone je pripojený cez USB predtým ako budete pokračovať. Kliknite na tlačítko modrej šípku aby ste mohli pokračovať.

Obrázek

Krok desať

- QuickPwn teraz automaticky prepne iPhone do recovery módu. Potom, čo sa iPhone prepne do Recovery módu budete vyzvaní na: Držte tlačidlo Home na 5 sekúnd, držte Home a tlačidlá Power po dobu 10 sekúnd, potom uvoľnite tlačidlo Power a pokračujte v držaní tlačítka Home až pokiaľ váš iPhone nebude v DFU móde.

- Pozrite sa na výzvu pozorne a postupujte ďálej.

Obrázek

Krok jedenásť

- Akonáhle QuickPwn zistí že váš iPhone je v DFU móde bude pokračovať v procese Jailbreaku.

Obrázek

Krok dvanásť

- Akonáhle bude Jailbreak kompletný QuickPwn Vás bude informovať, že Jailbreak bol úspešný.

Obrázek

Diskusie:

- Diskusia k Firmware 2.2.
- Diskusia k Jailbreaku 2.2.
- QuickPwn s upravením mobileinstalation pre FW 2.2.
- Problémy na operačnom systéme Windows Vista s QuickPwn.

- Osobne som tento návod nepredchádzal keďže som robil iba restore cez iTunes takže ak nájdete chybu poprosím opravte ma. Ďakujem
- Keďže som návod iba prekladal a osobne som ho nevyskúšal tak ma prosím nežiadajte o pomoc s QuickPwn. A tak isto nemám skúsenosti s iP 3G.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Ostatní návody