Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
no podarilo sa my instalovat jailbreak ale mam taky problem ze mam oldboot a aj tak musim davat cez redsnow just boot, nemal som mam na svojom 3gs untethered, spravil som niekde chybu?
Jan12: Tenhle problém jsem měl také, už jsem ho vyřešil. Když si připojuješ mobil přes USB tak to musíš píchnout do USB 2.0 a níž já to dával do 3.0 a psalo mi to co tobě: exploit failed. Takže to dej do jiného usb.
No ja mam v notbuku třeba 2x USB 3.0 a 1x USB 2.0 , tak když chci něco synchronizovat s iPhonem nebo hlavně ten jailbreak to chce dělat přes to USB 2.0
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
zdravim, neviete preco ked som stiahol tento redsnOw, a nasledne stiahol aj iOS, dal som select IPWS, a napisalo my, ze vybrane IPWS nieje podporovane danou verziou redsnOw, neviem vcom je chyba, za pomoc ďakujem ..