Zdravím, takže iPhone čo som objednával už mám doma, JB aj unlock prebehol úplne v poriadku, ale momentálne mám trochu problém.
Vybila sa mi baterka ako som sa s iPhonom hral a tak som musel po nabití znova spraviť JB, lenže tu som zrejme niečo dojebabral a teraz som v situácii, že iPhone je v recovery režime, recovery cez iTunes (FW 3.1.2) hlási že "device is uneligible for this update" alebo niečo podobné a blackra1n sa zdá že sa "točí" stále dokola - pripojím (vypnutý) telefón na kábel, telefón sa zapne (automaticky, nedá sa mi tomu zabrániť), na displeji sa zobrazí logo Apple a potom "pripojte k iTunes". Keď spustím blackra1n, tak celý proces prebehne velmi rýchlo a ostane visieť na "done, waiting for reboot", pričom na displeji je akurát fotka geohota a po čase sa objaví symbol pre čakanie (také to kolečko), ktoré je tam neúmerne dlho. Počas tohto celého ale počujem že sa telefón odpojil od USB, takže už prakticky žiadna komunikácia neprebieha. Po dlhšom čase sa telefón reštartuje, ale celá situácia sa opakuje.
Podla toho čo som sa dočítal na nete, je telefón v stave tzv. "recovery loop", skúšal som použiť iRecovery, ktorý sa zdal že funguje, ale bohužial, znova som sa ocitol na obrazovke "pripojte k iTunes".
Ako mám teraz postupovať?
JB aj restore cez iTunes som skúšal na dvoch PC, jeden s XP SP3 a druhý s Win7 x64. iRecovery fungoval len na PC s XP, no ako som písal, nepomohlo mi ani to.
Jedná sa o iPhone 3GS 16GB, 3.1.2, zablokovaný (takže update na 3.1.3 zatial neprichádza do úvahy), s basebandom 05.11.07 (neviem to z hlavy, ale je to ten "odblokovatelný"), ak je treba ešte viac info, napíšte.
Vďaka za rady