Zdravim,potrebuji poradit prosim,ze soboty na nedeli odletam do schwiss a nefunguje mi iP kterej akutne potrebuji...muj iP mi cca pred mesicem reklamovaly za novy.14 dni slapal jak hodinky a pak to zacalo-nekolikrat denne mi vypadava signal a nekolikrat se sekne(objevi se jablko a nic nedela-jakoby se snazil restartovat ale nejde to) tak jsem chtel udelat obnovu data a preinstalovat os(mel jsem 5.0.0.) pri obnove tovarniho nastaveni jsem zkousel praktikovat radu od ,,BOtka´´(ve Windows je to c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ hosts
- Otevřete soubor Hosts s oprávněními správce
- Přidejte následující řádky na samé dno souboru hosts:
- 74.208.105.171 gs.apple.com) ale to mi neslo tak jsem zkusil praktikovat radu od makatch(Vyhľadať hosts file v adresári \windows\system32\drivers\etc a premenovať ho na:napríklad "mhosts") iPhone se uz konecne obnovil,myslel jsem ze mam vyhrano protoze iTunes napsal ze se iP spravne obnovil a ze se jeste restartuje a bude to vsechno hotovy,jenze zustane pri restartu na displeji zase jen jablko,pak naskoci prazdny ukazatel,ktery znaci kolik je hotovy z obnovy i kdyz uz je obnova hotova,pak se snazi restartovat a takhle to dela porad dokola takze i kdyz uz je obnova hotova tak nenabehne proste...kdyz ho dam opet do DFU mode tak ho sice iTunes opet najde ale pise ze musim opet udelat obnovu...
Mate prosim nekdo nejakou radu jak ho nakopnout? je to pro me moc dulezity,jak jsem rikal,potreboval bych ho sebou vzit za 28 hodin do svycarska takze potrebuju prosim nejakou rychlou radu :-/
Mam iP 3GS(ktery jsem dostal od VF po reklamaci novy pred mesicem)ios 5.0.0,na tel nebyl nikdy delan jailbreak
Jeste bych chtel podotknout ze pred obnovou jsem mel ios 5.0.0 ale pri obnove jsem stahl z netu ios 5.0.1 a pomoci Shift+restore jsem nahral 5.0.1 ale to si myslim ze by nemelo vadit,to by melo asi tak byt vse k tomu,ted uz jen nekdo kdo dokaze do 28 hodin vyresit problem,predem diky za snahu