pstroso | úte lis 01, 2011 1:27 pm
tiez mam s tym problem. uz som skusil DFU mod , restore mod, no stale mi to vypise chybu 3194. Mam jailbraiknuty iphone 4 s iOS 4.3.3 , a dnes som si mazal zo cydie nejaku aplikaciu , no po vymazani sa mi iphone vypol a ked som sa ho snazil zapnut tak mi len ukazalo logo na par sekund , potom logo zmyzlo a o par sekund sa znova ukazalo.a takto stale dookola. ked ho pripojim k Itunes a skusim metodu 3s+10s+30s tak sa mi zobrazi na iphone logo itunes a itunes v PC mi ho najde, ale... nenacita napriklad meno telefonu, ani capacitu telefonu , ani verziu software-u, ani serial number. po odkliknuti restore v itunes sa v hornom poli zobrazi extracting software, no pri verifikacii zariadenia vypise chybu 3194. nepomohlo ani premenovanie "hosts" na "mhosts". Uz neviem co dalej. vie mi niekto este poradit nejaky tip? vopred velka vdaka.
chyby 3194 som sa zbavil, potom vypisovalo este nejake dve dalsie, ktorych sa mi tiez podarilo striast, no a teraz najnovsie mi to vypisuje chybu 1. a to s tou uz fakt neviem nic urobit.