Update Activatoru=problem?

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

MaxT | sob zář 25, 2010 9:40 am

Update Activatoru=problem?

Dobry den,
Vcera vecer jsem pustil Cydii ktera mi nabidla update activatoru.Tento mam jen proto, ze jej automaticky instaluje Lockinfo.
Od tohoto updatu vecer okolo 23h do dnesniho rana do 10 h se mi baterka vybila z 80% na 0%.
Nemohu sice s naprostou jistotou tvrdit ze je problem zpusoben timto, ale vzhledem k faktu ze jsem s telefonem nic jineho neprovadel je to vysoce pravdepodobne.
Je li to tak, nevite prosim co s tim? Bez lockinfa si nedovedu iPhone predstavit.
Dekuji

EDIT: Tak jsem vse odinstaloval a nainstaloval znovu.
Telefon jsem nabil do plna a za 20 minut padl o 6%.
Patrne neco stale bezi na pozadi, jelikoz kdyz se podivam na info o pouziti tak doba od odpojeni z nabijecky a doba pouziti je naprosto shodna.
Jde nejak killnout vsechny procesy na pozadi?

Dekuji

Edituj svoje příspěvky a nedělej doubleposty. Tady vidíš, jak se to má dělat a je to také nařízeno pravidly. Tak je dodržuj, abych ti to příště nemusel já nebo někdo jiný smazat a zároveň tě postihnout trestem. Beavers.
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
Host
Host

Uživatelský avatar DD_ | pon zář 27, 2010 1:00 pm

Re: Update Activatoru=problem?

Tak Activator jsem vcera taktez aktualizoval, pres noc baterka sla dolu o par procent (cirka 3-4%) takze bych rekl ze s Activatorem to nijak nesouvisi.

DD
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

bedo. | úte zář 28, 2010 12:52 pm

Z terminálu si pusť si "top", tam pekne uvidíš čo beží a koľko si berie CPU a pamäte. Možno bude treba doinštalovať z Cydie, už sa nepamätám.
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace a hry