Niečo na zálohu aplikácií z Cydie?

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

iNG pADRe | úte lis 23, 2010 1:45 pm

Niečo na zálohu aplikácií z Cydie?

Ahojte, viete mi niekto poradiť, či existuje aplikácia, ktorá by spravila zálohu všetkych aplikacii zo cydie? Chcem totiz upgradovat na iOS4.2 a potom JB s Redsn0w... Len sa mi nechce tahat a instalovat vsetky tie uzitocne aplikacie, ktore mam odtial (niektore su platene)... Vopred dakujem za radu.

atirita | úte lis 23, 2010 1:54 pm

Re: Niečo na zálohu aplikácií z Cydie?

pkgBackup ale je platena (pouzivam a odporucam) resp aptBackup free
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | úte lis 23, 2010 4:17 pm

V čem je pkgbackup lepší než aptbackup?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

conectmetal | úte lis 23, 2010 5:32 pm

no to by aj mňa zaujímalo :shock:

atirita | úte lis 23, 2010 6:28 pm

Tak obe robia to same ... Ulozia si zoznam instalovanych app z cydie pomocou itunes.
Co je na pkgBackup lepsie?
Pre mna moznost vybrat na ktore app chcem mat urobeny backup, ulozene pridavane repa v cydii (napr na iphonedelivery, prida to automaticky), ulozenie layoutu, rozlozenie v categories folders.
A pravdupovedia pre mna viac user friendly ... nie iba dve tlacitka ako v aptBackup.

Nikomu svoj nazor ale nenutim ... Kamarat pouziva aptBackup pretoze nema kartu na platby cez net ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | úte lis 23, 2010 6:32 pm

Takže jestli to chápu dobře, tak to umí i automaticky přidat repa do cydie, pokud tam nejsou v základu? Uložení layoutu znamená co?
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

iNG pADRe | úte lis 23, 2010 6:35 pm

ze Ti nakomplet ulozi aj SB s SBsettings a udajne aj rozlozenie ikon aplikacii... ale to idem estelen otestovat... zakupil som si to a spravil zalohu, v kontaktoch to vytvori subor kontaktu a prave som doinstaloval a spravil JB na 4.2.1 a idem spravit restore cez tu aplikaciu, som zvedavy... :)

Uživatelský avatar Metalgirl | úte lis 23, 2010 6:39 pm

Tak potom dej vědět, co to dělá všechno nebo případně, co to neudělá, co jsi očekával.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

conectmetal | úte lis 23, 2010 6:50 pm

tak som zvedavý aj ja. podla toho čo píšeš to dáva viacej možností.

iNG pADRe | úte lis 23, 2010 9:30 pm

no mam s tym problem, zo zalohy mi to nainstalovalo len par veci a asi polovicka aplikacii mi nejde... este som to nevyhutal, ako to poriesit, aby vsetko slo... mozno su app nekompatibilne s touto verziou iOS... niekto ma ine skusenosti??

conectmetal | stř lis 24, 2010 12:32 pm

Ja to určite vyskúšam ale musím si zriadiť novú kredit aby som mohol kúpiť app. skús dať sem nejaké obrázky aby som mal možnosť aspoň vidieť čo všetko ponúka app. Nainštalovalo ti to všetky app? Alebo len free alebo platené alebo aj stoho niečo aj stoho. Je dosť možné že niektoré nebudú kompati. s novým systémom.

iNG pADRe | stř lis 24, 2010 1:47 pm

ako som pisal, nainstalovalo to platene vsetky a free len niektore... asi to bude nekompatibilitou aplikacii s novou verziou iOS... screeny a vsetko okolo toho najdes na webe http://www.pragmatixconsulting.com/ipho ... lting.html

conectmetal | pát lis 26, 2010 1:13 am

takže app. už mám kúpenú. Zatiaľ len testujem keď som dal spraviť zálohu viacej app. mi to nezálohovalo. napr. SBSettings. Pozrel som si zoznam zálohy a nebolo to tam. Neviete čim to môže byť? Má niekdo podobnú skúsenosť?

atirita | pát lis 26, 2010 8:09 am

Mne to funguje uplne bez problemov.
Je ale pravda, ze vsetky app (platene aj free) co som z cydie mal boli s iOS 4.1 kompatibilne ...
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iNG pADRe | pát lis 26, 2010 8:16 am

SBSettings to udajne nezahrnuje pre mozne problemy po restore na vyssom iOS. Presne ten problem som si vsimol u viacerych, a to, ze pri sbsettings im padal fon... ja osobne uz mam vsetko spravene, zaloha mi poficala, nieco mi to neprenieslo, ale ako som zistil pri manual doinstalovani, tie aplikacie by mohli sposobit pad fonu, tak som to vobec neinstaloval. cize app spravila svoju pracu ako mohla :) hlavne ma tesi, ze som si nemusel znovu nahravat repa a drvivu vacsinu aplikacii manualne... to je vopruz...

Uživatelský avatar Hape | sob pro 18, 2010 5:58 pm

Chci se zeptat, abych mohl využít této aplikace, musím dělat v iTunes restore ze zálohy nebo i jako čistý restore. Protože po provedení čistého restore, mi funkce restore v této aplikaci nejede.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Senior uživatel
Senior uživatel

iNG pADRe | ned pro 19, 2010 1:29 pm

musis robit restore zo zalohy, nakolko v tej zalohe mas v kontaktoch ulozeny aj backup subor tejto aplikacie. bez predchadzajucej zalohy Ti to nema z coho vytvorit restore zoznam aplikacii... takze cisty restore nedoporucujem, prides o vsetko :) jedina sanca este je, ak si si predtym zosynchronizoval kontakty z iphonu s napr. Outlookom, tak teraz, ak naimportujes kontakty znovu do iphonu, sprav JB, nainstaluj tuto aplikaciu a najde si sama restore subor z kontaktov a obnov si aplikacie, tweaky a repa... funguje Ti to takto? osobne som to totiz neskusal, robil som restore zo zalohy.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace a hry