Stahování soubory, a přesouvání v telefonu

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

Křeček | pát úno 18, 2011 9:15 pm

Ahoj, mám dotaz, potřubuji si z internetu občas stáhnout nějaký soubor, většinou amatérské midi soubory. Potřebuji utilitu z cydie, díky které přes safari stáhnu midi soubor, pak si jej v ifile najdu, někde v nějaké složce, ale pak jej neumím přes ifile přsunou do složky, která se po připojení nastartuje v zařízení, do kterého iP připojím, myslím, že to je var/root, ale o to mi nejde. V rychlosti: potřebuji utilitu z cydie, díky které můžu přes safari stahovat do určité složky (je jedno jaká), pak potřebuji vědět, jak v ifile přesouvat. Snad jste to pochopily, píši z iP, a blbě se mi píše.

Uživatelský avatar Deraspoth | pát úno 18, 2011 9:18 pm

No v cydii je "Safari download manager" s jeho pomoci stahnes soubor do jaky slozky chces...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Křeček | pát úno 18, 2011 9:54 pm

Re: Stahování soubory, a přesouvání v telefonu

Ok, děkuji.

Uživatelský avatar jackherrer | sob úno 19, 2011 7:10 am

kliknes nahore na edit(upravit) zaskrtnes soubor ktery chces kopirovat v pravo dole kliknes na tu sipecku v obdelnicku a das bud kopirovat nebo vyjmout no a potom se jen presnunes v ifile tam kam to chces zkopirovat zase das edit pak tu sipecku a vlozit/kopirovat.
priste si s tim pohraj, na tohle bys prisel sam za cas.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Křeček | sob úno 19, 2011 10:06 am

To jo, ale nějak to nešlo. Reinstaloval jsem iFile a už to jde.

MODERÁTOR milan2022 POZNAMENÁVÁ:

Takze vyriesene :) zamykam

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace a hry