Tak sláva, už to tu máme.. Jmenuje se to FlipOver a je to v Cydii za dolar:) po položení iP se lockne/mutne/oboji a po zvednuti zas probudi:) nevytvari ikonu na plose, pouze v settings:)
Tak první zkušenosti a postřehy
Ip se lockne a probouzí jak má.. Myslel jsem si, že to bude moc žrát baterku, ptž kůli aktivnímu sensoru polohy se to nikdy nebude moct uspat a baterka bude v čudu hned.
Naštěstí (a zároveň bohužel) to tak není. Probuzení funguje jen nějakých těch 30 sekund po locknutí. Poté se přístroj uspí a už se automaticky nevzbudí při zvednutí founu. Jakmile se ale zmáčne nějaké tlačítko, iphone se probudí (při změně silent módu se ani nerozsvítí display), senzor začne fungovat, app rozezná že iP neleží a probudí ho úplně.
Tam nastává konflikt kde uspaný iP tlačítkem je od uspaného iP položením po 30 sec k nerozeznání, ale po uchopení a stisku power/home tlačítka see buď iP jen rozsvití do lockscreenu (při normálním uspání), nebo se odemkne úplně (při uspání položením). jelikož předem nevíte, jak byl iP zrovna uspán, může vás překvapit když se iP odemkne jen stiskem tlačítka (v kapse).
Naštěstí tomu jde zamezit v settings aplikace, kde se dá nastavit aby se iP probudil, ale neodemknul. Situace při odemykání je pak vždy stejná, nezávisle na druhu uspání iP.
Jinak k funkčnosti: dneska jsem s tím jel celej den a funguje perfektně.
Jedinou chybku jsem našel, mám TV tube sleep, který při uspání přehraje animaci. Pokud iP otočím zpět nahoru ještě než se stačí locknout, iP je locklý i displayem nahoru. Pro odemknutí se musí home/power, nebo přístroj znovuu položit displejem dolů a nahoru