pegancr | čtv srp 18, 2011 2:36 pm
Ja uz jsem navod psal o nekolik postu zpet.
Jeste to tedy upresnim.
1. metoda: ifile+gremlin2. Je potreba !!! mit koupene jak ifile, tak celeste (nebo yourtube) samostatne stahnuti gremlina2 k free verzi (nebo takove te nepekne z jineho repa) nebude fungovat. Obe firmy maji spolu jakousi dohodu a tlacitko add to ipod library se objevi az po overeni registrace. Potom lze takto prez ifile pridavat jak mp3, ktere si nejdrive prekonvertuje do stejne slozky a pak je importne primo do knihovny jako "koupene", nebo videa. Itunes v PC pak s nimi nedelaji problemy a klido je stahnout do pc. Podle meho zatim nejlepsi import do knihovny, ale ponekud drahy. Nicmene vubec nelituji koupe Celeste, protoze posilani prez BT diky nemu funguje opravdu skvele.
2. metoda: pwntunes. Aplikace vyrobi slozku my music a veskere mp3 do ni nahrane se importuji do ipod knihovny. Idealni na import celych alb, zvladne i covery. Navic to umoznuje jakysi mass storage (ne uplne plnohodnotny), kdy je mozne kopirovat do slozek v iphonu prez kabel bez instalovanych itunes.
Nevyhoda je, ze import se provadi i po kazdem synchronizaci s itunes a cim vic mp3 ve slozce my music, tim delsi dobu import trva. Navic umi importovat jen mp3, videa ne. A taky se mi stalo, ze mi alba zacaly nejak zlobit..takze i kdyz mam pwntunes koupene, zatim je v iphonu instalnute nemam. Je to preci jen hodne velky zasah do systemu.
Toto jsou jedine dve zname metody a obe za penize. Zas ale...zazrak ze se to nekomu povedlo naprogramovat, proc by to delal zadarmo.