EDIT: tak je to nejspíš tím že prý nejsem zaregistrovaný, což je zvláštní když jsem ho na iOS6 kupoval. a ani v Cydii ani v te aplikaci jsem nepřišel na to jak to zkoupit znova

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, mějte se mnou strpení !?

, mějte se mnou strpení !?

Frosby píše:vie mi niekto poradit ako nastavit v tweaku activator aby pri stlaceni home buttonu sa nezobrazil lock screen ale rovno home screen ?

amdatlon1 píše:Frosby píše:vie mi niekto poradit ako nastavit v tweaku activator aby pri stlaceni home buttonu sa nezobrazil lock screen ale rovno home screen ?
Nastavenia > Activator > At Lock Screen > Double Press > Unlock Device
Po tomto nastavení ak pri zamknutom zariadení stlačíš 2x home button sa iPhone / iPad odomkne.

cczero píše:řádnej výpis a trochu oříšek, ale problematickej bych viděl Deep Dockflow, s Five Icon Dock a Winterboard, u mě by to jistě nešlo dohromady, ale máš 4S, tak to je jen tip ... protože mám pocit, že ty tweaky ještě nejsou 100% vyladěné

a to me celkem dost stve a posledni vec, instaloval jsem CleanCC a po nastaveni jen abych nemel rozdelovaci cary, airdrop a music panel, tak dam vytahnout CC a jen mi trochu ztmavne cast displeje kde ma byt CC ale nic nikde neni

Díky za tipy...

SIRI ? ale moc jí nevěř já dneska řekl až napíše "čau brácho"Lazak píše:Neexistuje nějaká apka, která by uměla to, že by převedla hlas do sms? Něco ve smyslu, že bych si namluvil sms, místo abych ji psal?
Díky
potom se mě zeptala jestli chci odeslat, řekl jsem "kenkl" (cancel) a odeslala to

tak já tam mám jak přepínaní jen na data a i na to když chci zapomout 3G obojí je zvlášť?? Viz obrázek

kralik píše:CallBarvilik77 píše:caute,
neviete niekto o nejakom tweaku, ktory kd mi niekto vola, pribudne mi tam napr. este jeden slide bar a ten bude sluzit na to ze ked ho slidnem tak hovor polozi a hned zavola na to cislo naspat. diky.
2L8: ano, ale precti co jsem napsal ze mi nevyhovuje

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé