EDIT: tak je to nejspíš tím že prý nejsem zaregistrovaný, což je zvláštní když jsem ho na iOS6 kupoval. a ani v Cydii ani v te aplikaci jsem nepřišel na to jak to zkoupit znova

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Frosby píše:vie mi niekto poradit ako nastavit v tweaku activator aby pri stlaceni home buttonu sa nezobrazil lock screen ale rovno home screen ?
amdatlon1 píše:Frosby píše:vie mi niekto poradit ako nastavit v tweaku activator aby pri stlaceni home buttonu sa nezobrazil lock screen ale rovno home screen ?
Nastavenia > Activator > At Lock Screen > Double Press > Unlock Device
Po tomto nastavení ak pri zamknutom zariadení stlačíš 2x home button sa iPhone / iPad odomkne.
cczero píše:řádnej výpis a trochu oříšek, ale problematickej bych viděl Deep Dockflow, s Five Icon Dock a Winterboard, u mě by to jistě nešlo dohromady, ale máš 4S, tak to je jen tip ... protože mám pocit, že ty tweaky ještě nejsou 100% vyladěné
SIRI ? ale moc jí nevěř já dneska řekl až napíše "čau brácho"Lazak píše:Neexistuje nějaká apka, která by uměla to, že by převedla hlas do sms? Něco ve smyslu, že bych si namluvil sms, místo abych ji psal?
Díky
kralik píše:CallBarvilik77 píše:caute,
neviete niekto o nejakom tweaku, ktory kd mi niekto vola, pribudne mi tam napr. este jeden slide bar a ten bude sluzit na to ze ked ho slidnem tak hovor polozi a hned zavola na to cislo naspat. diky.
2L8: ano, ale precti co jsem napsal ze mi nevyhovuje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé