iRealSMS

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

Uživatelský avatar djha53k | stř říj 22, 2008 4:29 pm

Re: iRealSMS

Carabei: chapal bych to, kdyby to nekde bylo napsany tucnym pismem :idea: :!: :evil: :evil: :evil:
Ale takhle je to podvod na uzivatele, jak to mam jako vyzkouset :roll:
Ano klavesnice funguje na obe strany, sms to naimportovalo z puvodni DB iP3G.

Ale: :?:
1) kam to uklada odeslane sms (do iRsms DB nebo iP3G DB)???
2) jak mam otestovat ze to fakt posila to co napisu dyz ted to odesila jen natvrdo naprogramovanej text???
3) jak mam otestovat, ze se neodeslany se ukladaj do Draftu, dyz se ani neodesila co napisu??? :evil:
a mohl bych pokracovat...

za tohle fakt 5euro nedam :evil:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

madaros | stř říj 22, 2008 8:52 pm

1) ptal jsem se nato par radek zpatky..
2) proc by to neposilalo to co napises ??
3) moc te nechapu
..
..

vicemene je jasne co ta aplikace dela a pokud ne,tak si precti feature na strankach,demo je jen aby ses kouknul jaky ma rozhrani a jestli se ti to bude zamlouvat..
na psaní zpráv bych rek ze je to naprosta parada,posle doručenku a pohodlne pises zpravy na lezato.. me osobne se treba libi "apple sms chat" takze na spravu SMSek pouzivam defaultni app..

Uživatelský avatar djha53k | pát říj 24, 2008 8:51 pm

ad 2) misto textu to posle: tohle je sms z demo iRealSMS. Takze sem napsal 2 plny sms a misto toho druhy strane dosla tahle stupidni hlaska

ad 3) co nechapes na tom, ze v demo modu to nedela ani 10tinu veci co PRÝ dela plna verze :?: :roll:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

madaros | sob říj 25, 2008 3:48 pm

ad2) myslel sem to v ty plny verzi: proc by to neposilalo to co napises... aplikace funguje, viz poznatky lidi v tomhle topicu..

ad3) uznavam ze moch povolit treba vsechny funkce aspon na par dni,ale zase na druhou stranu, co natom chces testovat a zkouset..?? a nevim proc píšeš PRÝ,stačí si to tu,nebo na jeho strankach precist co to dela.. furt nechapu co chces ?? aby to bylo zadarmo ? je uplne jasny co ta app dela,coz si muzes vyzkouset v demu a pokud chces psat zpravy na lezato tak si holt budes muset zaplatit... :)

Honzam | ned lis 16, 2008 2:28 pm

Na cydii se objevila nova verze iRelaSMS 2.0. Bohuzel upgrade na novou verzi neni zdarma,ale stoji 5 EUR. Jinak aplikace vypada pekne. Muzete si zobrazit bud klasicke zobrazeni ( Drafts,Inbo atd.) nebo konverzaci. Vypada pekne, jen skoda, ze se musi platit za upgrade :(
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Rumsound | ned lis 16, 2008 2:33 pm

Tak prave vysla verze 2.0 -> imho velmi pekne, funguje luxusne, ma par podstatnych vylepseni. Jejich podrobny vypis je na strankach irealsms.com. Co mezi ne patri a neni nejak prvoplanove anoncovano je to, ze uz nekoliduje s MCleanerem. Horsi zprava je, ze app podrazila na 10EUR a upgrade z verze 1.x je za 5EUR...chlapec je holt zlatokop. Ale osobne jsem spokojen a ostatni aplikace, co jsem mel na testovani (mySMS, biteSMS) muzou s klidem opustit muj iPhone :)

edit: Honzam -> jsi dabelsky rychly :)
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pajcer | ned lis 16, 2008 2:51 pm

Je to fakt velke svinstvo! lebo ked som mu raz zaplatil tak uz nema co pytat dalsie prachy.... ale bohuzial nic ine ako zaplatit mi neostavalo :(
Aplikacia vsak zatial vyzera elegantne ;)

Inak podobne to bolo aj s iLog, po prechode na novu verziu najprv neakceptovali stare cisla ale neskor sa uvedomili a dokonca aj vratili peniaze ked som to kupil 2x - mozno ze aj tento chlapec sa uvedomi :)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar dodo_mt | ned lis 16, 2008 3:08 pm

Myslim ze toto ze app bude znova platena bolo zname uz davno... neostava mi nic ine len zaplatit 5eur s app som bol asi najviac spokojny.

Edit: zaplatene. este mi chybaju smajlici a bude ok :)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

pajcer | ned lis 16, 2008 3:29 pm

nie, on tam tvrdil, ze bude si mozne priplatit na tu PRO verziu... o standartnej tam nic nepisal ze by aj stary zakaznici mali doplacat (proste xce zarobit aj na ludoch co si ju kupili aj ked v tej dobe mala este vazne nedostatky)
iPhone expert
iPhone expert

laardilla | ned lis 16, 2008 4:13 pm

Zdarec.
Uvazuju ze si ji taky zaplatim ale chci se zeptat nekoho kdo si tu plnou verzi uz koupil.
Autor na netu pise ze ma byt "no loading time at app startup" - takze jestli dobre chapu melo by to spoustet temer hned ale ja nezpozoroval u demo verze zadne zrychleni oproti predchozi nebo dokonce proti normalnimu SMS. Spis naopak. Je to demem nebo to jsou jen plane sliby?

A este bych se zeptal, kdyz scroolujete smskama v konverzaci je to trhane jako napr. biteSMS nebo plynuje jako zálkadní app?

Dík moc za odpovedi.
Jen dodam ze jsem si vsiml ze sice iRealSMS pocita znaky ale jaksi ignoruje jestli pouzijete diakritiku takze pokud se vam nekam priplete (napr diky T9) hacek nebo carka tak holt poslete vic sms nez cekate. biteSMS to kupodivu pocitala dobre .)

P.S.: to trvale natoceni do landscape je super. Skoda ze je na opacnou stranu nez sem zvykly :) takze musim stejne pouzivat "prepinaci" mod.
Ale i ten je fajn.

T!ckTack | ned lis 16, 2008 4:23 pm

Prave jsem dodelal cestinu na iRealSMS 2.0

Mozna ma chybky, byla to rychlovka :-) Takze ji jeste pripadne doopravim, pokud bude mit nekdo navrh jak nektere casti lepe prelozit. Nektere veci - napr. "serial", "auto correction", "auto capitalization" apod - mi proste v cestine prijdou naprosto nesmyslne :-)

Kazdopadne jsem byl clenem beta testu 2.0 apod, takze ji ted jdu nabidnout autorovi. A pokud se brzy neobjevi nejaky update s moji cestinou, dam vam ji k dispozici tady na foru :wink:

edit: vice informaci pod odkazem v mem podpisu - cestina bude v aplikaci

Dalsi vychytavky 2.0:
- konecne v ni jsou konverzace
- pracuje nad spolecnou databazi jako MobileSMS (tzn. ze v puvodni aplikaci na SMS vam zustanou zachovany a funkcni konverzace!!!)
- nemusite vybirat kontakt pres "+", staci napsat par pismen do pole pro prijemce a samo vam to najde
- pracuje se status notifierem
- umoznuje vypnout zobrazovani SMS na lockscreenu

to laardilla:
autor tim mysli, ze uz ve verzi 2.0 neni to otravne kolecko a napis "loading v. 1.2.1" apod ... proste stisknes ikonku, chvilku vidis jen wallpaper a jakmile vidis aspon neco z aplikace, okamzite s ni muzes pracovat...
Naposledy upravil T!ckTack dne pon lis 17, 2008 10:53 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar dodo_mt | ned lis 16, 2008 5:11 pm

A uz tu mame aj prvy update na 2.0.1 :) rychlovka tomu sa hovori support... Zaujimave ze app mi pise 2.0.0...

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

Dave.6 | ned lis 16, 2008 8:44 pm

Zdravim,
tak jaky ktery program vede? mySMS nebo iRealSMS 2.0

Premyslim ze si jeden koupim na cene nesejde, Kazdy ma neco do sebe. Mam oba dva nainstalovane v demu a vzhledove me je to fuk zvyknu si na cokoliv.

Spis jde o funkce treba iReal ma moznost vypnuti nahledu smsky a zase mySMS ma moznost hesla pri vstupu.

Jaka je vase rada nebo volba?

(tento text vlozen k oboum programkum)

Uživatelský avatar dodo_mt | pon lis 17, 2008 1:55 pm

Ja som bol zatial viac spokojnejsi s iRealSMS ako s MySMS... to heslo na vstup do app sa da riesit aj externym programom s Cydie.

dodo
Apple Magic Mouse

pajcer | pon lis 17, 2008 4:40 pm

No tak ja mam maly problem s touto novou verziou 2.0...

Prestali mi proste chodit sms dorucenky. Mam t-mobile SK a mam zapnute potvrdenia (vyplnene tam mam *stav# )

Nemate niekto podobny problem? pripadne riesenie?
iPhone expert
iPhone expert

mullDie | pon lis 17, 2008 7:27 pm

updatoval jsem na komercni verzi 2.0.1, ale predtim jsem mel i MySMS. Problem je v tom, ze ted mi to neukazuje pocet novych sms primo na ikone ve SB. I kdyz jich mam treba 8 novych, neni tam nic :-( Kdyz otevru pak samotnou aplikaci, v inboxu nove zpravy nijak rozlisene nemam, i kdyz mam treba 4/20 :-( nesetkal se s tim nekdo?
MySMS jsem odinstaloval a z iP smazal veskere soubory.

najlachip | úte lis 18, 2008 9:48 am

... mám zakúpenú licenciu verzie 1.x ... ako si ju upgradnem na 2,0.x ? Keď vojdem do Cydie a tak v upgrade sa mi neobjavuje a keď si dám v sekcii Messaging iRealSMS tak sa vypíše fatal error : cannot break continue... a odkazuje sa niekam na nejakú web stránku ... ďakujem za poradenie ..

pajcer | úte lis 18, 2008 10:33 am

jasom verziu 1.x odinstaloval a potom som nahodil normalne novu zo Cydie (oni sa tam teraz objavuju obe) !pozor ale prides o sms ulozene v starej verzii iRealsms!

Potom na ich stranke je v "Purchase" zaskrtnut moznost prechodu na verziu 2.x za 5Eur.... potom ti pride nove seriove cislo alebo ak mas v iPhone pripojenie na net tak zadas len tvoj email, ktory si zadal pri kupe a das aktivovat.
iPhone expert
iPhone expert

najlachip | úte lis 18, 2008 10:56 am

... tak som ju kúpil znova .. cena je rovnaká 5 EUR takže som to už neriešil ...

djbouler | úte lis 18, 2008 6:14 pm

mam taky problem.. kdyz prijde nova sms tak se neukaze nic na ikonce v SB (cislo o poctu nových sms ) ani nahore v miste kde se zobrazují ikonky z status notiferu,nahledy sms mam vyple pomoc iblacklist, kdyz pouzivam defaultni aplikaci tak je vsechno ok..mate nekdo podobny problem???

mullDie | úte lis 18, 2008 6:26 pm

mam uplne ten samy problem. neukazuje se ve SB pocet novych SMS na ikone, a kdyz dam Inbox tak se ani nerozlisuji neprectene od prectenych :X

nake rady?

odstranil jsem MCleaner a uz to ukazuje vsecko. Jen tedy v Inboxu neni odlisena neprectena zprava od prectene :-(

Uživatelský avatar dodo_mt | úte lis 18, 2008 8:22 pm

Keby ste si kukli obidvaja ze iRealSMS koliduje s nejakymi app tak taketo problemy neriesite tu...
iRealSMS ma problemy s iBlacklistom...

Moje postrehy s touto app su zatial velmi pozitivne funguje bez najmensich problemov.

dodo
Apple Magic Mouse

pali777 | stř lis 19, 2008 10:19 am

BTW. jedna vec mi trosku vadi..Ked mi pride SMS pri locknutom phone..odlocknem ho a hned ma to hodi do iRealSMS a otvori mi to SMSku...neviem preco ale lezie mi to na nervy, neda sa nejak nastavit aby mi pri unlocku iba ukazala klasicku screen a az po otvoreni iRealSMS by sa otvorila SMSka?

peace

Honzam | stř lis 19, 2008 10:21 am

Ja jsem taky spokojenej. Funguje dobre. Dnes se objevila verze 2.0.2. Ale nikde neni popsano, jaky zmeny tam jsou. Nevite nekdo?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pali777 | stř lis 19, 2008 10:45 am

Hmm nic neni ani v change logu napisane..tipujem, ze to je nejaka zaplata na crack alebo take nieco...

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 11:15 am

pali777 píše:BTW. jedna vec mi trosku vadi..Ked mi pride SMS pri locknutom phone..odlocknem ho a hned ma to hodi do iRealSMS a otvori mi to SMSku...neviem preco ale lezie mi to na nervy, neda sa nejak nastavit aby mi pri unlocku iba ukazala klasicku screen a az po otvoreni iRealSMS by sa otvorila SMSka?

peace

Toto ale nebolo v predoslej verzii myslim 1.x.x zacalo to robit iba teraz.... :?

dodo
Apple Magic Mouse

pajcer | stř lis 19, 2008 11:32 am

ja mam pocit ze toto robila aj predosla verzia...
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 11:57 am

nie nie :) tam som dokazal ostat aj v SpringBoarde a nehadzalo ma to hned do App. Potom mi ostala uz iba svietit cislica pri ikone...

EDIT: Takze ked nechcete aby sa vam nova sms hned otvorila pri odblokovani tak jednducho pockajte nech sa vam iP znova vypne (sleep) alebo stalcte tlacitko sleep vy. Potom az odblokujte iP a ostanete v springoboarde.

dodo
Naposledy upravil dodo_mt dne ned lis 23, 2008 6:55 pm, celkově upraveno 2
Apple Magic Mouse

Uživatelský avatar guzmen | sob lis 22, 2008 11:31 am

Slovenčina do IrealSMS 2.0.1 je to môj prekladateľký debut takže na to berte ohľad :) .
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 26, 2008 7:37 am

Funguje vam po dnesnom update na 2.0.4.2 (myslim) aplikacia? mne sa ani nezapne iba na sekundu zapne a potom spat do SB... :?

dodo
Naposledy upravil dodo_mt dne stř lis 26, 2008 7:45 am, celkově upraveno 1
Apple Magic Mouse

SixMan | stř lis 26, 2008 7:44 am

Upgradoval jsem na 2.0.4.2 a mám ten samý problém jako "dodo_mt"!
Neví někdo co s tím?

scorpi | stř lis 26, 2008 8:21 am

Co s tím? Jedině počkat jak se k tomu vyjádří autor a bug opět opraví. Sleduj informace na stránkách developera
Už jsem kontaktoval support.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 26, 2008 8:52 am

OT: Ja som mu tiez pisal tak dufam ze chalan uz na tom maka :)

Uz je update na iRealSMS v Cydii! iRealSMS zacal zase fungovat tak ako ma.

dodo
Apple Magic Mouse

SixMan | čtv pro 04, 2008 9:01 am

Přijde mi to dost ne fér! Co?
Že současná cena upgradu na iRealSMS2 stojí 2,-?!!!

Třeba nám přeplatek pošle :-)

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv pro 04, 2008 9:16 am

Myslim ze tu bol ktosi kto snim komunikoval...a mohol by prezistit aj toto... ja som mu pisal viac krat ale nikdy neodpisal ci uz som sa na nieco pytal alebo ked som mu zasielal Slovencinu pre tutu aplikaciu. Ale ak by vracal peniaze spat tak by o tom informoval na svojom blogu.... :roll: Takze asi tazko nico dostanes spat...

dodo
Apple Magic Mouse

Paik | pát pro 05, 2008 2:22 pm

Tak a máme tu další update.
Možnost uzamknout aplikaci heslem :P

Uživatelský avatar dodo_mt | pát pro 05, 2008 2:50 pm

Asi si zaspal uz bol dalsi update ;) Quick Reply from Spring Board or ANY app WITHOUT closing the app!!!

dodo
Apple Magic Mouse

mullDie | ned pro 07, 2008 11:12 am

nevite nekdo jak zprovoznit s iRealSMS nejaky reminder? :-)

Uživatelský avatar dodo_mt | ned pro 07, 2008 1:37 pm

Nerozumiem tvojej otazke skus sa troska rozpisat...:)

dodo
Apple Magic Mouse

mullDie | ned pro 07, 2008 5:34 pm

Reminder = opakovane upozornovani na prichozi sms, dokud si ji neprectu :) Treba kdyz spim, tak aby me zvonila kazdych xx minut :) Na Cydii na to app je, ale zaboha se mi nepodarilo to zkloubit s iRealSMS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Aplikace a hry