mySMS - novy kral smsek?

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř dub 15, 2009 6:54 pm

Re: mySMS - novy kral smsek?

Ted jsem si s tim trochu hral a vypada to, ze ta 'obalka' je aktivni podle toho, jak byla aktivni nebo neaktivni v minule zprave. Divne, aletakhle mi to na ctyrech zpravach fungovalo, vice za vas utracet nebudu :P ..

Licenci jsem jednou aktivoval a od te doby mam klid. Takze nevim. A pokud dorucenku nastavim, odejde pozadavek vzdy, funguje mi to spolehlive ..

Ad support: kontaktuj toho, komu jsi platil :]. Prepokladam ze to je iSoft, takze nejlepe asi na 'jejich' foru: http://goodiphone.com/forum/.
Starý pes fóra :)

pitrx | stř dub 15, 2009 7:01 pm

akorát že jde o to že já mám pořád nastavenej výpis a někdy je obálka šedivá a někdy ne přijde mi to jak podle nálady :(
 iPhone 6 64GB ... Space Grey
 Apple Watch ... Space Grey
 iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey
 MacBook Pro 15" ... 2oo9
 iPhone 3GS 32GB ... White
Host
Host

jenicekk | čtv dub 16, 2009 7:34 am

vsak kdyz sediva neni tak na ni Tapni a seda bude a pak dorucenka dojde.

pitrx | pát dub 17, 2009 8:20 am

to je sice hezký ale nělo by to fungovat a ono to nefunguje tak jak má :(
 iPhone 6 64GB ... Space Grey
 Apple Watch ... Space Grey
 iPad mini 16GB only Wifi ... Space Grey
 MacBook Pro 15" ... 2oo9
 iPhone 3GS 32GB ... White
Host
Host

kuboj | pát dub 17, 2009 10:09 am

Ahoj právě jsem si dnes po přečtení a doporučení nainstaloval tuto aplikaci my SMS, ani jsem nemusel doinstalovavat češtinu již se mi nainstalovala v češtině a funguje a tak jsem si ji tedy i koupil za necelých 9 dolarů.
Ale spíše jsem zjistil že nejdou a nefungují ty smajlíci ta ikona je hluchá nejde na ni tuknout nic se s ní nestane a ani nevím kde ji zapnout nebo jak na to.

Poradí někdo. Ver:1.0.2 Buil: 924

jenicekk | pát dub 17, 2009 12:19 pm

ted strilim od boku, protoze ja mam velmi dlouho aktivobany emoji ikonky, ale mozna to bude tim, ze napred musis aktivovat smajliky v iphone a pak mysms vyuziva teto funkce. v cydii je enable emoji, tak to nainstaluj.

hoboj | sob dub 18, 2009 10:00 pm

Predpokladam ze mySMS nema omezeni poctu esemesek pro prichod dalsi smsky na nejaky pocet(jako v mobilu a 20 sms )? Ptam se protoze se mi stalo, ze jsem pri zadavani platebnich prikazu, cekal na potvrzovaci SMS a nic neprichazelo. Po vymazani starych zprav zacli prichazet i ty potvrzovaci. Jde o to jestli se nejednalo o shodu okolnosti a chybu banky.

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned dub 19, 2009 11:44 am

Spise shodu okolnosti .. mam v iPhone ted uz pres 3k zprav, vse se chova korektne, jen ted docela zlobi sms brana Vodafone ;) .. (ale za to mySMS opravdu nemuze :] ..).

Uživatelský avatar buzzfuzz | čtv zář 17, 2009 6:59 pm

funguje vam na 3.1 oficialne lkupena mysms ?
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
Host
Host

Uživatelský avatar spachal | pon zář 21, 2009 10:17 am

Takze mozna nekomu pomuze .. Udelal jsem upgrafe fw na 3.1 a nahral z oficialniho repo mySMS (isoftru.ru/repo). Aplikace ale nebyla funkcni, obcas spadla, velmi divne radila zpravy a hlavne zpravy neodesilala (navic tak 'sikovne', ze pokud jsem poslal zpravu s dorucenkou, prislo me potvrzeni, ze zprava byla dorucena, ale prijemci nic nedorazilo a navic se zprava ulozila do konceptu). Vychozi aplikace bez problemu. Toz jsem zkousel najit reseni, cetl fora, ale problemy popsane byly, ovsem bez vysledku.
No a pak, kdyz uz jsem se chystal mySMS poctvrte a tentokrat definitivne odinstalovat, jsem jen tak zkusebne pridal beta repo (isoftru.ru/beta) a ejhle, objevil se upgrade. Ten jsem nainstaloval a vypada to, ze vse pracuje jak ma .. (verze 1.0.6 build 936)
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar buzzfuzz | úte zář 22, 2009 7:49 am

***** ruske, mas pravdu, ide to. diki.

příště prosím slušně. Děkuji. toncek
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
Host
Host

rohe | pát říj 02, 2009 12:30 pm

Taky pouzivam tento programek (MySMS 1.0.8 Build: 938). Ale nemohu prijit na to, jak nezobrazovat pri prichozi SMS jmeno. At zkousim co zkousim, nic nefunguje. :?
Host
Host

Paliza | ned říj 04, 2009 6:51 am

Ahoj tak sem to nainstaloval zaplatil a ted kdyz to spustim tak me to porad dokola vyhazuje hlasku REGISTRACE KOMPLETNI! REgistrace probehla v poradku k dokonceni registrace je nutne znovu spustit aplikaci. Takze to vypnu zapnu a zas ta stejna hlaska. Nevite nekdo co s tim? Mam 3G 8G FW 3.1 JB.

Uživatelský avatar spachal | ned říj 04, 2009 2:47 pm

Nikde jsem to popsane nevidel, resp. nevidel odpoved, kontaktuji podporu vyrobce.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar bohem | ned říj 04, 2009 6:14 pm

Dcera ma mysms koupenu pomoci sms. Po kazdem upgrade upgrade fw vzdy registrace probehla bezbproblemu, ale po upgrade iPhone na 3.0 mela stejny problem: Registrace byla uspesna a po restartu o ktery si to zadalo to chtelo opet registraci atd. dokola.

Vyresil jsem odinstalovanim (po odinstalaci jsem prohledl iPhone pomoci DiskAid a po mysms nebylo ani stopy). Tak jsem znovu mysms verze 3.1 nainstaloval. Pridal jsem repo isoftru.ru/beta ,nabidlo to upgrade tak jsem upgradoval - cestinu jsem neinstaloval - pak registrace probehla korektne a uz v tlf. zustala stejne tak jako cestina kterou jsem neinstaloval - takze podivnost. Kazdopadne mysms ji ted funguje bez problemu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar PATLEN | pon říj 18, 2010 6:31 am

Ahoj.Měl bych dotaz.Po dlouhé době (cca.2 roky) jsem si opět koupil Iphona.Až do teď jsem si vše nastavil sám.Mám původní zálohy všeho co jsem měl ve 2G i 3G.návod na Jailbrake jsem taky po letech pochopil.Ale k věci.Našel jsem seznam aplikací se kterýma jsem byl spokojený.Takže jsem si je naházel do telefonu.Všechny mi šlapou dobře až na MYSMS.Jakmile to nainstaluji tak se mi telefon zapne do jakéhosi SAFE MODU.A i aplikace neukazuje na displej.Pokud jí odinstaluji tak se vše vrátí tak jak má?Umí mi někdo poradit.Mám poznámku že jsem kupoval neomezenou licenci kdysi.Co říct mám IP4, SW.4.1,JAILBRAKE greenpois0n.Díky moc za info. ps:mě i celkem vyhovuje bitesms,ale hrozně mě irituje ta růžová ikonka :-) tak pokud mne někdo nasměruje jak jí změnit tak bych to udělal asi tak.

http://picasaweb.google.cz/117824788619 ... 4/IPHONE4#
Host
Host

Uživatelský avatar DD_ | pon říj 18, 2010 2:01 pm

No vzhledem k tomu ze posledni update aplikace je v dobe kdy vysel FW3.1 a ze ani nejedou stranky vyvojaru tehle aplikace, tak bych se s ni rozloucil.
Kazdopadne urcite neni kompatibilni s FW4.1, coz zpusobuje to padani do SafeMode.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Aplikace a hry