Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Mě to dělalo taky,vždy jen 5x a pak nic,řešil jsem to restartovánim springboardu.Pam už mě to přestalo bavit,tak jsem to dal pryč.Škoda,třeba to do budoucna vyřeší nějakym updatem.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7 iPhone 3G Whited00r 7 JB SM-N9005 Note 3 32 Gb Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Barrel i winterboard mam takze asi nie. Asi bude lepsie ak mi do PM napises zoznam app co mas z cydie ja to porovnam so svojim zoznamom. Potom vyskusas pripadne odinstalovat tie ktore nebudem mat a uvidis.
Zdravím. Měl jsem SleepFX, to jsem vyhodil právě z důvodu nefunkčnosti. Nainstaloval jsem si TV Tube Sleep. Dělá to to samé jako SleepFX. 2-5x se animace ukáže, pak jede jenom po reinstallu nebo restartu sb. Mám akorát activator a camerabuttons, takže barrel, wb ani sbs to nebudou.
EDIT: Tak problém se opraví manuální reinstalací. Nahrajte soubor .deb kamkoli přes SSH a v iZařízení .deb nainstalujte přes iFile. Mě osobně to funguje už krásně.
potvrdzujem funkcnost : TV Tube Sleep aj ked instalacia prebehla takto : instalacia aplikacie ,restart telefonu a aplikacia nefungovala.potom odinstalovanie aplikacie ale uz mi to dalo iba restart springboard a aplikacia funguje , aplikacia ostala nainstalovana
IphoneXSMAX64GBOS12.3 IphoneX64GBOS12.3 AppleWatch4OS5.2.1 Iphone 7PLUSOS12.3 Apple iPad201832GBOS 12.3