Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

stiahol som ho z ineho repa od nejakeho programatora 

neverhood11 píše:PeterKiss: Bigify...teda neviem ako na ipad air, na mojom 4s funguje..otacanie, zmena velkosti ikon a par dalsich veci..

videl sem video kde si zamkl jakou koliv app a pro spusteni to chtelo otisk 
potreboval bych zjistit kam se nahravaji hovory v predchozi verzi to bylo "var/mobile/Library/Application Support/UltimateCallRecorder" v nove verzi se nahravaji jinam... pokud nekdo ma tak at zkusi v ifile vyhledat DIKY MOC

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

cczero píše:PeterKiss, jestli teda nakoukneš sem, ať to nepíšu tam kam se to nesmí, popisum je podpora deklarována a i vyzkoušel jsem a psalo to cca 280-160, než jsem to smazal, tak nevím, mě píše zase jiný tweak, viz výše, nesmysly ...

... a teď je to už dlouho ok

ja prave udelal restore abych zjistil cim to je a postupne sem instaloval a udelalo se to po nainstalovani iFile a tech veci co se s tim instaluji, pokud mas iFile (zkus scvhalne neco odinstalovat, treba FB jestli se ti ty ikony promeni, pokud ne - tak to bude diky nejaky kombinaci tweaku)cczero píše:Králík: tohle mi dělalo, než přišla aktualizace substrate, pak si nejsem jist, ale možná ještě jednou, než byla další aktualizace aktivatoru, od týl doby 3x restore... a teď je to už dlouho ok

..Este by som poprosil keby mi niekto napisal ako sprovoznit ten Dimmer na znizenie jasu od insanely-ho..Dakujem.

mozno tromi prstami. Neviem ci aj Activator by to mohol robit. Ale zaroven nechcem vypnut control center
dakujem za tipy.

Gylli dakujem, to je dobry tip.
idem vyskusat nainstalovat. Myslim, ze vpihode repo bigboss. Alebo je este jeden - VolToHome. Ide o to, ze home button nahradite tlacidlom hlasitosti
takze dalsi tip? Ale ta emulacia by bola super.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé