Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

xslide píše:Paráda.
Konečně aplikace která umí landscape a zároven řazení SMS jako chat.
Jen mě chvíli trvalo, než sem přišel jak napsat SMS někomu jinýmu než koho mám v seznamu kontaktů:)
Ale aplikace v pohodě, akorát mě nešel otevřít jeden SMS rozhovor ve kterém bylo asi 5000SMSek .) tak jsem ho prvne musel v default aplikaci smazat a už to jede.

musashi píše:xslide píše:Paráda.
Konečně aplikace která umí landscape a zároven řazení SMS jako chat.
Jen mě chvíli trvalo, než sem přišel jak napsat SMS někomu jinýmu než koho mám v seznamu kontaktů:)
Ale aplikace v pohodě, akorát mě nešel otevřít jeden SMS rozhovor ve kterém bylo asi 5000SMSek .) tak jsem ho prvne musel v default aplikaci smazat a už to jede.
Landscape umi v nove verzi i freewarova biteSMS, ktera rovnez radi SMS jako chat (tj. v puvodni podobe jako default SMS aplikace) ...

silencer píše:Co mate s tim BiteSMS, vzdyt to neni klasicka aplikace, ne? Tam si clovek musi kupovat kredity. Nebo to fachci jako klasicka sms aplikace?
MySMS jsem kaufnul za neco malo pres 100,-kc (bez sifrovani - na co?) a vali pekne a vsechny funkce, ktery jsem postradal (krome cut&paste samozrejme) tam jsou.

silencer píše:Musashi: Tak jsem nainstalil BiteSMS a jediny rozdil mezi tim a default sms klientem je prave posilani pres biteSMS servr a vypnuti autokorekce - jak hledam tak hledam, ale preposilani smsek, posilani kontaktu, mazani jednotlivych zprav, landscape klavesnice atp. nemuzu nejak najit...muzes me navezt? dik!
Lofass: je to v bigboss repo. dnes je dokonce aktualizace.
silencer píše:Musashi: Tak jsem nainstalil BiteSMS a jediny rozdil mezi tim a default sms klientem je prave posilani pres biteSMS servr a vypnuti autokorekce - jak hledam tak hledam, ale preposilani smsek, posilani kontaktu, mazani jednotlivych zprav, landscape klavesnice atp. nemuzu nejak najit...muzes me navezt? dik!
Lofass: je to v bigboss repo. dnes je dokonce aktualizace.

silencer píše:Musis pockat az ti prijde na email aktivacni kod. Je skoda, ze to nemaji reseny jako intelliscreen, tam sem mel mezi platbou a aktivaci prodlevu asi 3min...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé