[Cydia] Signal - zobrazenie polohy BTS na mape

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!

Uživatelský avatar dodulo | úte srp 03, 2010 3:34 pm

[Cydia] Signal - zobrazenie polohy BTS na mape

Planetbeing, člen známeho iPhone Dev Team, skupiny hackerov vydávajúcich nástroje pre jailbreakovanie a odblokovanie zariadení s iPhone OS, aktuálne vydal zaujímavú novú aplikáciu pre iPhone s názvom Signal.

Aplikácia dokáže na mape zobrazovať polohu jednotlivých základňových staníc GSM operátorov, BTS, v blízkosti užívateľa a tiež silu signálu z jednotlivých BTS.

Aplikácia červenou farbou indikuje aktuálne využívanú BTS, modrou BTS so známou polohou a šedou farbou BTS so zatiaľ neznámou polohou. Akým spôsobom respektíve spôsobmi zisťuje polohu BTS autor v popise aplikácie neuvádza.

Okrem polohy BTS zobrazuje aj detailné technické informácie o jednotlivých BTS.

Aplikácia určená pre jailbreaknuté iPhony funguje podľa autora na iPhone 3G, 3GS a 4, vyžadovaný je iOS 4. Fungovať má v každej krajine.

Obrázek

Aplikácia je platená, stojí 5 dolárov, a získať je ju možné z Cydia App Store, neoficiálneho obchodu s aplikáciami pre jailbreaknuté iPhony prístupného z aplikácie Cydia určenej pre distribúciu a inštaláciu aplikácií pre jailbreaknuté iPhony.

zdroj: http://www.dsl.sk
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

michallom | pon říj 04, 2010 5:13 pm

Re: [Cydia] Signal - zobrazenie polohy BTS na mape

Ta poloha BTS v mapě je jenom "jako", prostě to podle vzdálenosti od BTS nějak namaluje puntík do mapy. Ale ani ta vzdálenost není reálná. Takže jediná užitečná věc je, že víte na jaký BTS jste připojený...
Host
Host

xslide | pon říj 04, 2010 5:18 pm

To je blbost. Zkoušel jsem to na chatě, kde přesně vím, kde jsou vysílače a sedí to naprosto přesně na mapě!
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

michallom | pon říj 04, 2010 5:32 pm

divný, já mám BTS 500 metrů od baráku a na mapě mi ji ukazuje úplně jinde. A taky vím o všech v okolí...
Host
Host

Uživatelský avatar rony | pon říj 04, 2010 6:31 pm

Je to urcite NANAJVYS odhad polohy lebo jediny mozny udaj je vzdialenost a staci si predstavit AKO asi to moze vypocitavat ked nemas info o prekazkach.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

xslide | pon říj 04, 2010 6:40 pm

na webu jsou databáze vysílačů s jejich GPS polohou, takže to zase tak nereálný není. Všechny vysílače sedět nemusí, ale ty co jsem zkoušel já, seděli na 100% přesně.
Moderator fóra
Moderator fóra

michallom | pon říj 04, 2010 6:45 pm

Myslím že ti to sedělo náhodou, dovedeš si představit tu databázi všech BTS na světě? A kdyby si ten program měl sahat na webm tak by to asi byla pakárna všechny ty seznamy vůbec dohledat....
Host
Host

xslide | pon říj 04, 2010 6:59 pm

sedly mě přesně 3 vysílače, které mám v okolí a vím, že tam jsou. Tak nevím...ale myslím, že v popisu aplikací je napsáno, že pracuje jen v některých zemích ne?
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar DD_ | úte říj 05, 2010 9:02 am

No minimalne location api od Googlu, ktere mam pocit pouziva i iPhone, k urceni pozice pouziva BTSky ke kterym jste prihlaseni, tudiz google tu databazi ma. Hovori o tom i to ze kdyz Vodafone rozjizdel 3G v ruznych mestech tak lidem to pak ukazovalo ze bud je to nemuze zamerit nebo ze jsou nekde uplne jinde, prave protoze v te DB jeste nebyla zanesena poloha novych 3G vysilacu.
Otazkou je jestli google tuto databazi nabizi i dalsim stranam.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Aplikace a hry