Petrt píše:Rony: Logitech Harmony jsme používali léta, ale začal zlobit (vybíjení za 3 dny) až přestal jet úplně. A platit přes 5k za nový už nehodlám (nyní už máme část hraček přes BT/rádio a základní Harmony by nestačil). Jinak máš ale pravdu, s ním je to vše mnohem snadnější.
ja som kupil baterku do neho, vymenil a frcime dalej. (batteryupgrade.com ci tak nejako)
Bacha, ja mam na mysli HARMONY ONE. to len pre istotu :) toto je _jediny_ naozaj podareny ovladac od Logitech. Nie je ciel nim ovladat vsetko - co konkretne BT by si nim ovladal (pre zaujimavost, mna nenapada ziadne zariadenie)? Ja ho mam klasicky na aTV, Popcorn, receiver, telku. Ale takto to nevnimam, mam rezimy: pozeraj TV, pozeraj filmy, pocuvaj radio, appletv... mal som este hraj hry ale Wii slo prec - tam som ale neovladal nim hry pochopitelne, len som prepol zariadenia.
HOFA: ten Yamaha RX-V579 mozes potom prist sem popisat ako ti to slo vsetko poprepajat najma v suvislosti s aTV a priestorovym zvukom?
Cesta, ze jeden receiver by obsluzil dve miestnosti -> urcite ist cestou kablov. ak nedokazes do druhej miestnosti natiahnut reproduktorove kable, tak sa vzdaj viaczonoveho receiveru - najma neviem ci dokazu pracovat oddelene - tj. ak v jednej zone chces receiver pouzit na film a v druhej na hudbu -> nebude to mozne? takze radsej separatny mensi prenosny bluetooth reprak na hudbu do druhej miestnosti. Mozes verit, ze ich kvality su hodne hodne dobre - len nekupuj na eBay ale radsej vyrobcov pocnuc Sonos, Logitech, Creative....