Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Já jsem před 5 lety vzal "starter pack", tj. receiver včetně repro v jedné sadě (Onkyo). Pro někoho, kdo se v tom nevyzná (viz já) a nechce laborovat s nějakou hi-fi kvalitou repro, to byla IMHO dobrá volba. Při zpětném pohledu je zvuk ve filmech super a nic "hutnějšího" bych si do paneláku stejně nemohl dovolit. A proti "domácím kinům" za 7k od Panasonicu apod. to hraje skvěle.
.
.
. Nástupce svého modelu mám vyhlídnuto TX-NR545.

(kdyz rikate, ze po optice z televize uz leze jen stereo).
. Já taky víc než 5.1 nepotřebuji, ale nižší modely neumí Airplay.
. Na druhou stranu, stereo je dobré na hudbu, ale ne na StarWars
.

verím že "infuse" bude čoskoro vonku... Nahradí môj mrznúci mede8er ktorý som ani dlho nemal, no neosvedčil sa mi tak ako som očakával.

pistak píše:Tak to je super tak idem objednávať tv .Aplikaciu vraj mam automaticky zdarma aj na tv kedže ju už mam na iPhone. Len musim vyriešiť ten zvuk lebo z telky mi to ide tiez iba stereo.
Tam by sis ji mohl zrovna koupit, ne?

objednal som ju dnes v noci v alze a teraz som si ju vyzdvihol. Som z BA takze to mam blízko. Kúpil som aj AirPort expres a som zvedavy ako to bude fungovať ked optiku nápojim práve takto. Urcite to tu napíšem i ked ma mrzí ze zbytocne o jedno zariadenie naviac. Ale ak to nebude ono tak to pôjdem vrátiť. Možem dva mesiace testovať.

)

este som to ani neskúšal ale ak to nepojde tak expres vrátim. 

.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé