cczero | stř led 01, 2014 11:18 am
Nechce se mi věřit, že jsem jedinej komu po instalaci Cydia Substrate 0.9.5000, se na lockcreenu objevil
Apple INTERNAL INSTALL LEGAL
Confidential & Proprietary, If found, please contact +1 877-595-1***
Má to přímou souvislost Cydia Substrate, protože jsem to zkoušel odebrat, zmizelo, přidat, objevilo se a zkoušel jsem to několikrát, jakmile se Cydia Substrate aktualizuje, text se objeví.
Povedlo se mi najít, kde ten text je, a to
var/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/cs.lproj
přímo tyto řádky:
"INTERNAL_INSTALL_LEGAL_DECLARATION" = "Confidential and Proprietary";
"INTERNAL_INSTALL_LEGAL_INSTRUCTIONS" = "If found, please contact";
"INTERNAL_INSTALL_LEGAL_CONTACT" = "+1 877-595-1***
Napadlo mě, vymazat text co je mezi uvozovkami a opravdu po respringu nápis zmizel, což by se zdálo jako, že je to ok, ale to se pouze odstranil nápis z místa, odkud se zobrazuje, ale ne to, proč se začal zobrazovat. Což není ideální, ale určité řešení to je.
Ovšem po nějakém čase jsem si všiml, že na lockscreenu zbyla nějaká tečka, po podrobném zkoumání, to není tečka, ale znak , .. tedy čárka, prostě z toho nápisu tam zbyla čárka. Nejdřív mě napadlo, že jsem jí zapomněl vymazat, ale nezapomněl.
Všimněte si, že nápis zní: Confidential & Proprietary, If found, please contact +1 877-595-1***, tedy za slovem Proprietary je čárka, která není v žádném poli toho souboru a tedy i po vymazání textu, zde zůstává. Dokonce je i trochu větším písmem než ten varovný text. Nechápu, odkud se ten znak bere, ale prostě tam zůstane a na čistém lockscreen, jen dole uprostřed jedna samostatná čárka. Je to teda miniblbost, ale neumím ani popsat, jak mě to tam s**e!
jsem krůček od restore, ale obávám se, že by to nepomohlo.