Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mě to jde v pořádku, co sis zase nainstaloval pěknýho z cydie?cczero píše:Přijde mi to jako blbost, ale když chci uložit do kontaktů číslo ze sms, tak se prostě neuloží. Děje se to někomu?
Dokonce nejde uložit žádný kontakt! Nijak
Jiraiyas píše:Zdravím.
Měl bych jednu otázku.
Lze pomocí jailbreaku na iphone 5s umožnit nabíjení přez neoriginální nabíječky?
Nejde o to že bych neměl originál kabel ale zvykl jsem si na původní 4s používat externí nabíjecí kryt v práci pro větší výdrž. Na 4s mi funguje stále i na ios7.
Ale na 5s mi ustavičně telefon blokuje její používání a nefunguje na to žádný nalezený trik s vysouváním a nasouvánim.
Lze tuto ochranu nějak obejít?
Jiraiyas píše:Zdravím.
Měl bych jednu otázku.
Lze pomocí jailbreaku na iphone 5s umožnit nabíjení přez neoriginální nabíječky?
Nejde o to že bych neměl originál kabel ale zvykl jsem si na původní 4s používat externí nabíjecí kryt v práci pro větší výdrž. Na 4s mi funguje stále i na ios7.
Ale na 5s mi ustavičně telefon blokuje její používání a nefunguje na to žádný nalezený trik s vysouváním a nasouvánim.
Ondik97 píše:Lidi dokončil jsem jailbreak, mobil se restartoval, potom když se zapínal tak se zaseknul, obrazovka je bílá a na ní černé logo jablka, občas mobil ztmavne, ale zase se rozsvítí bíle a černé logo jabka, nevíte co s tím?
Danulo píše:ano po jailbreaku sa toto da obist. musis si nainstalovat zo cydie:
Unauthorized lightning cable enabler.
toto by malo tvoj problem vyriesit. je to aj pre 64 bit, cize 5S
nh4k45i píše:Ahoj, jailbreak jsem nainstaloval jenom z důvodu RSAP for iphone, nicméně se také nezobrazí v nastavení, takže nelze nainstalovat. Vývojářům jsem již psal 23.12. nicméně zatím žádná odpověď, všem kdo to potřebují nezbývá než čekat. Pokud se dozvím nové info budu informovat.
Hezké svátky
David
jackb píše:ok, Cydia Substrate je tam, ale nic to nemeni na tom, ze mam spadnuty springboard po tom, co sa sice updatoval 5 icon dock a appkz sa usporiadali do priecinkov ako pred iOS7 no nic sa nedalo spusti, ale pri pokuse presuvat ikony SB spadol. appky funguju, ale nezobrazuju sa tapety ani ziadne dalsie ikonky v CC...
Danulo píše:Jiraiyas píše:Zdravím.
Měl bych jednu otázku.
ano po jailbreaku sa toto da obist. musis si nainstalovat zo cydie:
Unauthorized lightning cable enabler.
toto by malo tvoj problem vyriesit. je to aj pre 64 bit, cize 5S
zabudol som repo odkial sa to da stiahnut: parrotgeek.net/repo
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 7.*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé