Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"
 "

minimalne bys tam mel uvidet apple id a na to muzes poslat mail
 minimalne bys tam mel uvidet apple id a na to muzes poslat mail 

ještě by bylo dobrý aby to chtělo heslo i v DFU modu.... pak to bude superBarberry.pha píše:Díky Applu za tuhle věc v iOs 7, kdy po zapnutí Find my phone v nastavení, to pak vždycky po restore vyžaduje heslo k Apple ID a čorkaři mají smůlu, a těm pohádkám o zapomenutém hesle dneska už nikdo nevěří.

"
 "
Ano, no pri aktivacii potom bude povodne Apple ID aj tak prihlasene. Takze iPhone je zmazany, cez web ho uz nenajdes, no zlodej/nalezca ho aj tak neaktivuje.branok píše:Moment, v DFU ide urobit restore pri zapnutom Find my Phone?!?

zadáš tam jiný účet a je registrovaný na novo...
 zadáš tam jiný účet a je registrovaný na novo...

mike-biker píše:Tato část IOS se ani po totálním výmazu nesmaže!
Zaplať Bůh.
Konečně kladivo na zlodějský póvl.

dejavu píše:Dovolím si nesouhlasit s tím, že je to "super". Dělám správce iPhonů ve firmě a teď se mi dostal do ruky "zapolohovaný" iPhone po bývalém zaměstnanci. Je mi tím pádek k ničemu, i když mám nákupní doklad, kde je IMEI. Připadám si jako blb. Tohle teda apple opravdu nedomyslel...
 ) OSOBNĚ převzít a zkontrolovat stav, ne? To je stejné, jako kdyby zaměstnanec vrátil auto s tím, že stojí venku na parkovišti, ale vy jste si od něj nevzali klíčky.
 ) OSOBNĚ převzít a zkontrolovat stav, ne? To je stejné, jako kdyby zaměstnanec vrátil auto s tím, že stojí venku na parkovišti, ale vy jste si od něj nevzali klíčky.
 ......a bude to jenom horsi
 ......a bude to jenom horsi

take maly chytak na zlodejov
 take maly chytak na zlodejov  sice dsl a podobnych poskytovatelov tazko vypatrat, ale aspon aka taka sanca
 sice dsl a podobnych poskytovatelov tazko vypatrat, ale aspon aka taka sanca 

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 7.*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé