Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Alesk píše:Anndy píše:Ja som niekde čítal, že čierna varianta šport má problém s výrobou, takže preto môže byt čakacia doba dlhšia.
Co se týká termínu dodání, tak uvádí 1-2 týdny a navíc když se podívám na dostupnost na prodejnách, tak na všech jsou k dispozici.
Takže problémy s výrobou to asi nebude. Možná začaly prázdniny a je málo lidí, nebo fakt nevím...
Alesk píše:Zatím pořád netrpělivě čekám, kdy se mi alespoň změní stav objednávky. Čekuju to několikrát denně. Zatím pořád - zpracovává se.![]()
A co ty?
cuting píše:Ale jsem člověk zvídavý a tak se zeptám : diktovat zprávu v čestině i bez české SIRI - OK. Ale jak opravíte chybu v textu, které se vyskytnou a nevyhnete se jim, když watch nemají klávesnici ? To jako diktujete do hodinek zprávu a kontrolujete na telefonu, jestli to píše tu zprávu správně ? :shock:
pegas píše:Tak pokud to funguje takto, tak je to pěkně na h***o a Apple opět, jako poslední dobou je zvykem, zůstal na půl cesty ...
runner111 píše:Alesk píše:
Díky za reakci. Aspoň jsem trochu klidnější. Doufám že příští týden je budu mít na ruce.
Mám jeden dotaz na majitele hodinek. Sprchujete se s hodinkami, nebo je poctivě sundáváte? Já hodinky už hodně let prakticky nesundávám. Budu si muset zvyknout každý večer je sundat, s tím počítám. Ale chci to sundávání co nejvíc omezit.
Díky za odpovědi.
Normálně se s nimi sprchuju, včera jsem s nimi byl i v bazénu. Zatím v pohodě fungujou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé