A po necelém týdnu? Super, jen by mohly být o nějaký milimetřík větší, holt nejsem žádné ořezávátko

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. A ještě by mě zajímalo kam jste pro ně jeli. Někdo psal, že si pro ně jel do Drážďaň, to bylo to AltMarktu nebo tam je ještě nějaký store ? Šéf mě s nima nahlodává pokaždý, když přijde a já začínám silně přemýšlet, že bych si pro ně v sobotu dojel.

Alesk píše:Tak už je mám taky od pátku doma.
Zatím první dojmy velice pozitivní. Asi před týdnem se tu řešil problém s měřením jízdy na kole. Mě to funguje správně: ve Workoutu zapnu funkci Outdoor Cycle a vše včetně vzdálenosti a rychlosti se mi zaznamená a přenese do Aktivity na iPhone (viz. pžíloha).
Pouze výdrž baterky při tomto monitorovaném měření je nic moc. Mám za 3 jízdy, co jsem zatím udělal vyzkoušené, že je spotřeba cca. 15% za hodinu. Když vyjíždím na kolo až večer cca v 18hod, mám baterku na 40% a za hodinu jízdy se vracím s cca 25%. Teď je 22 hod a mám 12%. Kdybych byl na kole o něco déle, je baterka už KO.
Toto je zatím jediné negativum. Pokud budu hodinky používat normálně (bez měření sportu), tak s baterkou problém nebude.
Jinak se s nimi normálně sprchuji a zatím vše O.K.
Uvidíme, jestli si baterka ještě časem "sedne".

gulii píše:Já jsem si pro ně došel přímo do Store v Berlíně. Udělal jsem objednávku dopoledne a pak jsem si jen vybral na hodinu, kdy si pro ně přijdu. Pokud neumíš dobře německy, tak se dorozumíš v klídku anglicky.Alesk píše:Tak už je mám taky od pátku doma.
Zatím první dojmy velice pozitivní. Asi před týdnem se tu řešil problém s měřením jízdy na kole. Mě to funguje správně: ve Workoutu zapnu funkci Outdoor Cycle a vše včetně vzdálenosti a rychlosti se mi zaznamená a přenese do Aktivity na iPhone (viz. pžíloha).
Pouze výdrž baterky při tomto monitorovaném měření je nic moc. Mám za 3 jízdy, co jsem zatím udělal vyzkoušené, že je spotřeba cca. 15% za hodinu. Když vyjíždím na kolo až večer cca v 18hod, mám baterku na 40% a za hodinu jízdy se vracím s cca 25%. Teď je 22 hod a mám 12%. Kdybych byl na kole o něco déle, je baterka už KO.
Toto je zatím jediné negativum. Pokud budu hodinky používat normálně (bez měření sportu), tak s baterkou problém nebude.
Jinak se s nimi normálně sprchuji a zatím vše O.K.
Uvidíme, jestli si baterka ještě časem "sedne".
A zapínal jsi něco v iPhone? Měl jsi ho s sebou? Protože mi toto nefunguje...

Jsou to mé třetí chytré hodinky, takže dětinské nadšení se už nekoná, ale už teď můžu říct, že oproti Android Wear je to úplně jiná liga, jak SW, tak HW zpracováním. 

miroslavpriesol píše:Ahoj všem, mám prosbu. Dostal se mi do ruky iPhone 6plus a chtěl jsem si ho spárovát, ale už jsem je měl spárováné s iPhone 6 a nemůžu přijít na postup jak nato, abych nemusel hodinky dávat do původního nastavení. Jde to vůbec a nebo se musí vždy úplně nanovo. Díky

Koukám na ně, každý den.. Měří mi kroky a posilování a dost dobře je využívám na notifikace a jsou to prostě AW a nikdy nebudeš vědět naco je máš, ale prostě je máš a budeš je milovat.. Pecka..
a to jsem applák jenom asi 3 měsíce 

krwell píše:Díky moc za odpověď. Kromě tenisu moc nesportuju, ale asi je fakt pravda, co píšeš. Chci je, ale nevim proča to jsem applák jenom asi 3 měsíce
Každopádně, pokud je tady někdo, kdo s AW hraje tenis nebo se o to pokoušel, tak budu rád za info. Díky

tak to mě nenapadlo, schválně to zejtra otestuju. Každopádně dneska jsem si skočil do alzy pro pouzdro od Spigenu a hodinky se mi v tom moc líbí 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé