Jasne, niekoľko krát a tak isto aj hrad reset. Nie som (snáď) úplný blb.

Googlil som a niekde na stránkach Apple som našiel tento postup (samozrejme nepomohol):
"1. Turn off the watch (hold side button (while not on charge) and then swipe to power off like iPhone)
Then Reset the watch
1. Hold the Digital crown and the side button and the same time until you see the apple logo
Put on charger and see if it charges.
If this does not work do the following:
1. reboot iPhone
2. go to apple watch app
3. in the apple watch app got to > general > reset > erase all content and settings
4. wait for watch to erase and reboot to language screen
5. Set up the watch until you see the app bubbles"
Skončilo to pri bode 5, ze pokračovať je možné až po pripojení na nabíjačku. Čo nefunguje, kedže nenabíja.
Tak som rano napísal do Apple store vo Frankfurte kde som to kúpil a dúfam, že sa nejako vynájdu.
Keď nie, budem riešiť potom. Prinajhoršom zájdem osobne do najbližšieho AppStore kde predávaju hodiny a budem reklamovať na mieste. Možno už bude stačiť aj Viedeň.
Edit. Aj mi napadlo pripojiť ich cez ten skrytý USB port. Ale je zakrytovaný a bez poškodenia ho asi neviem otvoriť. Tak to neriskujem.
Tiež som skúsil prehodiť aj nabíjačku (nie kábel). Neúspešne. Este bracho ma AW tak skúsim jeho nabíjačku. I keď neviem, či ta na 38mm bude pasovať na 42mm.
Ono včera pred spaním som ich položil na nabíjačku a šiel spať. Ráno ich beriem a za chvíľu vidím, ze sa nenabili. Tak som laboroval a googlil chvíľu.
Edit2: Tak ma mailom poslali do ... Strohy odkaz na apple stranky s SK supportom, aj napriek tomu ze som im pisal ze na SVK apple nema podporu pre AW.
Edit3: napisal som premium resellerovi do Viedne, ktory poskytuje (aspon podla apple) aj support a servis k AW, ci je to mozne riesit u neho. Uvidime.