Chyba lavky, zadny neoriginaly neexistuji, musi se koupit jen origos, takze jsem si ho nechal od kolegy privest z nemecka za 1.081,86 Kc
No drazsi kus dratu jsem si nikdy nekoupil.. 
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
No drazsi kus dratu jsem si nikdy nekoupil.. 

(viem blbost, ale parada
)

myslel jsem že ten řemínek spojím s vánočními trhy, ale nevím jestli to do té doby vydržím 

Alespoň mě to donutí je jet vyměnit. Jenom se bojím, že až tam budu neodolám a koupím si ten originál koženej řemínek. Zatím všechny "náhrady" co jsem viděl prostě nelícovaly s hodinkami jak bych si představoval..

Jinak ale apple watch pravidelně umývám = když se zpotí při sportu ruka a pod. tak je pak dám pod proud tekoucí vlažné vody a omyju je. Poté normálně ručníkem osuším. Po 4 měsících stále OK. Do bazénu s nimi také nelezu.

Predala som svoj androiďácky mobil, tak som neváhala s kúpou
Jednoducho som sa s predajom unáhlila a chýbajú mi tie blbostičky
Tak som si dnes objednala zase sporty, ale rose gold. Zatiaľ s mailboxde problém nie je, objednávku mám už pripravnú k odoslaniu 

D Já už si to bez nich nedokážu představit.

A dikes rony, sa teším na čmáranie 

Chci si pořídit tento ve velikosti M. Protože na sportky skoro žádný jiný není pěkný.
trminek píše:Škoda že je LChci si pořídit tento ve velikosti M. Protože na sportky skoro žádný jiný není pěkný.
. I ked moj obvod zapastia je v tom rozmedzi, co pisu pre velkost L - avsak je to dlhe...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé