Tak ja mám iné skúsenosti s AW3 /iba/ a samozrejme neviem verifikovať správnosť - resp. presnosť údajov.
Ale napr. pri celodennom (zjazdovom) rekreačnom - lyžovaní mi to vykazovalo uveriteľné udaje. Jednak samotná natívna apka od apple - rátala kalórie, tep a neviem čo ešte (trasu nevie) a zároveň druhá apka priamo na lyžovanie (Slopes) krásne doplnila ostatné veci - t.j. koľko som strávil času na vleku, koľko smerom dolu, rýchlosti, počet jázd, celkové km, 3D prehliadku jázd a podobne. A to všetko utiahli AW3 v pohode od rána cca 10:00 do 16:00. Stále pustené obe apky a nedostal som sa ani na 50% spotrebu batérie. Čiže za mňa O.K.
Ale netuším ako hodnoverné údaje to boli, ale logiku dávali. Napr. max rýchlosti boli niekde medzi 30 a 60 kmh - čo sedí na môj štýl lyžovania a daný kopec. Ale počet jázd lanovkou sedí, aj čas, aj počet jázd dolu. O.k. overoval som si to možno na prvých 2-3 a potom som už tomu veril

. Rovnako tie časy asi nebolo na desatiny sekudny presné... ale to ani nevyžadujem. Proste som si vedel porovnať dni, že koľko som asi nalyžoval daný deň v km, koľko casu na lanovke strávil, kalorií spálil, tep ako mi šiel a podobne. V zásade viac zábava. Ale dali sa dni porovnávať, ktorý bol lepší, či horší.
Takže ja som spokojný. Ale nemám veľké nároky.