Ze SIMkarty to jde,ale zpet ne?!To me teda ten slavny iphone pekne sklamal.Budu si vsechny novy kontakty psat na papir a az si koupim novy telefon tak si je budu muset vsechny dopsat.Ze by jsme se vratili do doby kameny?
ale ksa...moderni je synchronizovat a mit kontakty v PC i v mobilu bez prace (univerzalni je treba outlook a export do txt) doba kamena je nosit vsechny svoje kontakty na jedne male simkarte
Pokud máš JB tak by to mohlo jít,já si otevřel DiskAid a z položky Address Book Private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBook.sqlitedb Private/var/mobile/Library/AddressBook/AddressBookImages.sqlitedb (ze zdroje tady na fóru) jsem to zálohoval,potom to po případném Restore nakopíruješ z5 stejnou cestou ale jen pokud máš JB.
Na stejnou vec jsem se chtel zeptat taky. To me stve ze to nejde, fakt by se mi to hodilo, v nekterejch pripadech je to mnohem lepsi nez zaloha v pocitaci...
To co popsal benedy je pouze zkopírování kontaktu z Iphonu do PC.
A případně lze tento soubor nahrát zpět po restore. Tato metoda se ale nijak neliší od metody kdy máte kontakty v Outlooku a po restore je zase synchronizujete zpět..
toncek-jsem to taky tak popsal ale mne se tenkrát nepodařilo Synch. s outlokem a tak jsem to vyřešil takhle,Nevím jak na Outlock,tenkrát jsem se o to snažil ale po Synch se mi vševhny kontakty vymazaly a já mohl začít nanovo načíst kontakty ze Simkarty a opět upravovat k obrazu svému.