Seriznuti sluchatek Koss

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ondras_CZ | úte lis 18, 2008 3:51 pm

Seriznuti sluchatek Koss

Dobry den
mam ip 2G a sluchatka Koss spark plug spuntu...
pouzivam je na svuj ipod, ale chtel bych je vyuzit i na ip, jenze jak je znamo, na starsi generaci nepasujou! proto me zajima, zda se vyplati sluchatka seriznout, nebo je lepsi koupit redukci? pripadne, jestli ma nekdo takto serizle sluchatka, jestli sem muze hodit foto...

Uživatelský avatar Beavers | úte lis 18, 2008 5:02 pm

Re: Seriznuti sluchatek Koss

Nikoli seřízlá sluchátka, ale asi máš na mysli jack, respektive jeho plastovou část. Já mám sice sluchátka AKG, ale řešil jsem stejný problém. U jacku jsem odřízl ostrým nožíkem cca 2 mm od kraje kroužek měkkého plastu (zařízl jsem tak hluboko, dokud jsem nenarazil na tvrdší výlisek, do kterého je zalisován samotný kovový jack. Když jsem kroužek odloupl, již byla úprava hotová, tvrdý plast má průměr 5,8 mm a ten už vleze do vybrání v iP hliníkovém krytu. Práce včetně přípravy trvala cca 5 minut. Jack u KOSS by mohl vypadat stejně, ale pozor, myslím, že je celý z měkkého plastu, abys neařízl moc do hloubky. Udělej si nožík, kterým se dostaneš jen do hloubky asi 1 mm. Obkruž obvod jackového držáku a pak svislými řezy odkrajuj plátky k tomuto obvodovému řezu.
Moderator fóra
Moderator fóra

Ondras_CZ | úte lis 18, 2008 5:55 pm

a provedenim tohoto zakroku uz nemam pravo na reklamaci?

Uživatelský avatar Beavers | úte lis 18, 2008 6:01 pm

Na reklamaci máš právo vždycky, ale nemáš na ni po tomto zákroku nárok. Zkrátka, ty smíš reklamovat, ale oni ti to neuznají.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte lis 18, 2008 6:45 pm

Rezani konektoru se tu uz resilo, u Kossu samozrejme take, nebudte lini hledat ..
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv