Summerboard - co dělám špatně..?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar toncek | úte led 22, 2008 7:24 pm

Summerboard - co dělám špatně..?

Zdravím mám Iphone první den..verze firmware 1.1.2 stáhl jsem si summerboard ve verzi 3.0 (úplně dole je v závorce inactive)..Musí se nějak aktivovat?

Protože ať provedu jakoukoliv změnu, tak iphone se přerestartuje ale nic se nezmění..Proto jsem se chtěl zeptat, co dělám špatně.. :oops:

Jinak ještě doplním verzi Installeru v3.0b4..chce to po mě aktualizaci, zatím jsem neprovedl, abych něco nezdupal..jestli to třeba není tím..
Moderator fóra
Moderator fóra

Julek | úte led 22, 2008 7:45 pm

jde ti listovat springboardem ?

Summerboard nemusíš nijak aktivovat...restartuj iPhone třeba to pomůže...Summerboard je teď už stabilní aplikace..

Instaler si aktualizuj, když si projdeš fórum najdeš že můžeš instalovat bez problémů...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar toncek | úte led 22, 2008 8:08 pm

Installer aktualizovaný..

Jenom se ujistím restartováním se myslí vypnutí a zapnutí? :oops: Protože to jsem provedl a pomohlo :) Protože předtím když jsem něco nastavil, a dal tlačítko home, tak se to jakoby refreshlo, a já myslel, že to je jakoby restart.. Už se změna nastavení projeví.. :) Jenom mi přijde, že tam mám málo voleb v nastavení viděl jsem nějaké video na youtube tam měl borec hodně možností..Já tu pouze mám:

Theme:
theme wallpaper
Theme status bar
theme icons
Theme dock

Advanced:
Wallpaper
DimWallpaper
Skip last row
hide icon labels
hide dock labels

Restart SpringBoard

Jinak bych měl ještě jednu lamerskou otázku a nechci zakládat nový thread. Jak lze zamknout iphone..našel jsem v nastavení, automatický zámek..a jde nějak provést i manuální zamčení? :oops:
Moderator fóra
Moderator fóra

watterman | úte led 22, 2008 8:12 pm

kratce stlac tlacitko na vypnuti ;-)

Julek | úte led 22, 2008 8:14 pm

Restart iPhonu se dělá tak že držíš horní a dolní tlačítko dokud se ti iPhone celí nevypne, pak by měl naskočit sám, pokud ne jen ho zapneš horním tlačítkem.

zamykání :
No můžeš ho vypnout horním tlačítkem... displej je pak neaktivní. nic jiného mě nenapadá..

Na to video mohl být jiný program například customize...
Pokud máš iPhone chvilku, tak si projdi fórum, nastuduj si co a jak, je to lepší než potom řešit problémy s iCihlou pokud budeš dělat vylomeniny, instalovat vše a nebudeš ani pořádně vědět k čemu co slouží, pozor na to.

Na hodně otázek tu najdeš návody atd...

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv