takze mam zopar novacikovskych otazok, na ktore som nenasiel odpovede
1. Je nejaka moznost ako zistis data prijate len cez 3g? mam limit 2000MB a pouzivam aj wifi a neviem ci sa v tom pocitadle miesaju data prijate cez wifi a 3g. A to pocitadlo v nastaveniach pocita vsetky data? napr aj co zozerie pocasie, mapy atd?
2. Ako sa da zamknut "klavesnica"? (nemyslim sleep rezim) Proste nieco robim, potom ho chcem schovat do vrecka ale neviem ako ho mam zamknut, musim pockat tu minutu?
3. Mam ucet na gmail. V IP som si nastavil mail, heslo a to bolo vsetko, ziadne pop3 a podobne, mail mi chodi v pohode, ale upozornenia nie, musim kliknut na ikonku aby som zistil ze mam novy mail, da sa to nejako nastavit?
4. Kvalita importovanych fotiek je dost zla, cakal som viac, prva a druha uroven zoomu je dobra ale potom je sa uz kvalita velmi degraduje, nieje nejake nastavenie na kvalitu fotiek?
5. Pri stahovani aplikacie cez Appstore stale pyta udaje, neda sa to niekde ulozit?
6. Existuje program ktory dokaze odpovedat sablonou v sms a posielat jednu sablonu hromadne?
dakujem vopred za odpovede, viem ze je toho vela ale bolo toho este viac ale cele som to tu cez noc precital tak sa to zuzilo na 6 otazok