Upozornenie na mail, screenlock, prijate data a ine

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

spinmaster | stř lis 19, 2008 12:42 pm

Upozornenie na mail, screenlock, prijate data a ine

takze mam zopar novacikovskych otazok, na ktore som nenasiel odpovede

1. Je nejaka moznost ako zistis data prijate len cez 3g? mam limit 2000MB a pouzivam aj wifi a neviem ci sa v tom pocitadle miesaju data prijate cez wifi a 3g. A to pocitadlo v nastaveniach pocita vsetky data? napr aj co zozerie pocasie, mapy atd?

2. Ako sa da zamknut "klavesnica"? (nemyslim sleep rezim) Proste nieco robim, potom ho chcem schovat do vrecka ale neviem ako ho mam zamknut, musim pockat tu minutu?

3. Mam ucet na gmail. V IP som si nastavil mail, heslo a to bolo vsetko, ziadne pop3 a podobne, mail mi chodi v pohode, ale upozornenia nie, musim kliknut na ikonku aby som zistil ze mam novy mail, da sa to nejako nastavit?

4. Kvalita importovanych fotiek je dost zla, cakal som viac, prva a druha uroven zoomu je dobra ale potom je sa uz kvalita velmi degraduje, nieje nejake nastavenie na kvalitu fotiek?

5. Pri stahovani aplikacie cez Appstore stale pyta udaje, neda sa to niekde ulozit?

6. Existuje program ktory dokaze odpovedat sablonou v sms a posielat jednu sablonu hromadne?

dakujem vopred za odpovede, viem ze je toho vela ale bolo toho este viac ale cele som to tu cez noc precital tak sa to zuzilo na 6 otazok

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 1:04 pm

Re: Upozornenie na mail, screenlock, prijate data a ine

1. zistis ich u operatora o app neviem (ja)
2. nerozumiem vsak na to je sleep rezim ako chces inak zamykat klavesnicu??
3. nastavis si to v nastaveniach aby ti kontroloval maily kazdu minutu napr.
4. myslim ze nieco ohladom kvalit sa tu uz riesilo... osobne neviem
5. pyta iba heslo mas ho 16 miestne ked sa ti ho nechce raz za cas napisat? :)
6. troska nerozumiem otazke... existuju app napr. iRealSMS alebo MySMS kde mozes odoslat sablonu viacerym osobam...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

spinmaster | stř lis 19, 2008 1:28 pm

dakujem za odpovede

2. Takze ziadny screenlock sa manualne neda, len prechod do sleep rezimu?
nieco co mi zmkne len plochu?

3. Prosim ta mohol by si mi poradit kde take nastavenie najdem? Nemozem taku ponuku nikde najst

6. Je pre mna VELMI dolezite dokazat odpovedat sablonou
napr cez ulozim si sablonu "Dakujem, aj tebe", a cez vianoce ked mi napise 20 ludi, tak nemusim odpisovat to iste, proste zvolim sablonu a je to
skusal som ten iRealSMS a tam mi to neslo

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 2:17 pm

2. O niecom takom neviem... a ani neviem na co by ti to bolo vsak baterku by si vybil za chvilku. Ked stlacis sleep v nejakej app tak po odbloku sa do nej rovno vratis...

3. Hladaj to v Settings > Fetch New Data

6. Cez iRealSMS sa da odpovedat sablonou a da sa poslat viacerym ludom naraz... vyskusaj iRealSms 2.0

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

spinmaster | stř lis 19, 2008 2:32 pm

dakujem, uz to mam, momentalne sa trapim s temamy, neviem ako pouzit temu vo winterboarde a pouzit vlastny wallpaper, ale to sem nepatri, skusim sa potrapit a preskumat este sekciu multimedia

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 4:24 pm

Jednoducho. Stiahni si Winterboard (uz ho mas) stiahni si nejaku temu z Cydie a potom ju len vo WB zaskrtnes (oznacis) ked sa vratis spat na do menu tlacitkom Home tak sa ti tema po malej chvilke aplikuje. Takto si mozes vo WB pozapinat vselijake vychytavky.

dodo
Apple Magic Mouse

spinmaster | stř lis 19, 2008 4:49 pm

dakujem, to viem, len neviem ako dat wallpaper ked aplikujem nejaku temu, v IP je vzdy pozadie z temy
alebo daju sa nejako aplikovat len ikony?

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 19, 2008 6:50 pm

Myslis wallpaer na springboarde alebo na lockscreene? Ikony ci sa daju nastavit samostatne cez WB to neviem nikdy om to neskusal vdy si menim ikony spolu s temou treba vyskusat je to jednoduche ovladanie... a tak isto su dobre rozdelene aj sekcie s temami v Cydii treba len poskusat.

dodo
Apple Magic Mouse

spinmaster | stř lis 19, 2008 11:25 pm

ano, myslel som v springboarde

spinmaster | čtv lis 20, 2008 8:11 am

o.k. vzdavam sa...
hladal som nenasiel som
mohol by si mi prosim postnut link na temu kde sa riesi ako vymenit pozadie v springboarde ked pouzivam temu z winterboardu, ale bez pouzitia pc?

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv lis 20, 2008 9:09 am

Ked si v WB zaskrtnes Use Wallpapers tak ti da wallpaper na SB ten co mas na Lock Screen-e. Neda sa to pouzit spolu s temou ked pouzijes temu tak ti Wallpaper nahradi za ten co je v teme! Ak ho chces zmenit na tvoj tak to musis natvrdo prepisat v iP priamo v tej teme pomocou WinSCP napriklad.
Cesty ked ulozit Wallpapers najdes tu na fore alebo pomocou googla.
O inom rieseni neviem pouzivam pozadie temy a LockScreen mam pozadie svoje.

Ale toto uz velmi odbocujeme od temy doporucujem upravit nazov temy.

dodo
Apple Magic Mouse

Uživatelský avatar rony | čtv lis 20, 2008 9:30 am

spinmaster píše:2. Ako sa da zamknut "klavesnica"? (nemyslim sleep rezim) Proste nieco robim, potom ho chcem schovat do vrecka ale neviem ako ho mam zamknut, musim pockat tu minutu?

stlacis horne tlacitko a telefon sa ti zamkne.

spinmaster píše:3. Mam ucet na gmail. V IP som si nastavil mail, heslo a to bolo vsetko, ziadne pop3 a podobne, mail mi chodi v pohode, ale upozornenia nie, musim kliknut na ikonku aby som zistil ze mam novy mail, da sa to nejako nastavit?

v nastaveni telefonu si mozes nastavit, aby kontroloval postu v zadanych intervaloch - hladaj nieco ako Push/Fetch.

spinmaster píše:4. Kvalita importovanych fotiek je dost zla, cakal som viac, prva a druha uroven zoomu je dobra ale potom je sa uz kvalita velmi degraduje, nieje nejake nastavenie na kvalitu fotiek?

iTunes ich nejako konvertuje, ak mas jailbreak, tak sa k fotkam vies dostat SCP klientom (ak mas zapnute SSH v telefone).

spinmaster píše:5. Pri stahovani aplikacie cez Appstore stale pyta udaje, neda sa to niekde ulozit?

nie
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

spinmaster | čtv lis 20, 2008 11:10 am

dakujem za odpovede, zase som o nieco mudrejsi
este ma napadlo, kde sa ukladaju veci ktore sa nestiahli uplne? napr stahoval som nejaku velku hru a padlo mi spojenie, a neviem ci sa mi teraz niekde nepoflakuje nejakych 50 mb

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv