Jailbreak som spravil ale nevidim Cydiu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

misakP | stř lis 19, 2008 8:25 pm

Jailbreak som spravil ale nevidim Cydiu

Caffko, pls potrebujem poradit....Som siel podla tohto navodu http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=9944 ...vsetko som spravil jak som mal ale v IPHONE stale nemam ikonku cydie.... nechapem...

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř lis 19, 2008 10:05 pm

Re: Jailbreak som spravil ale nevidim Cydiu

Nezaskrtnul jsi v kroku 5 'Add Cydia' :] .. Pokud ano, zkus to podle jineho navodu, odzkouseny mam treba tento (iPhone 2G, EN, pro Windows): http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1880
Starý pes fóra :)

Asu | stř lis 19, 2008 10:10 pm

Mě to taky nefunguje, už jsem to vyzkoušel několikrát...opravdu velmi pomalu, krok za krokem, teď už jsem jen vzteklej....

riso | stř lis 19, 2008 10:21 pm

Podla mojho nazoru ten fw, ktory sa flashoval do iP naposledy urcite neobsahoval Cydiu, inak by tam bola, naozaj. Treba, ak je telefon uz pwnuty, urobiť Shift+Restore s predpripravenym firmwarom od whisky96, k stiahnutiu na http://www.iph0ne.sk a Cydia aj Installer tam budu.

Uživatelský avatar whisky96 | stř lis 19, 2008 10:22 pm

v tom navode v kroku 5 treba tie moznosti zakliklnut (vybrat) !!! hoci obrazok ukazuje nezakliknute ...

Asu | stř lis 19, 2008 10:31 pm

Děkuji za reakce :-) V kroku 5 jsem vše zakliknul....již šestkrát po sobě :-) nyní již ani soubor quickpwn.exe nefunguje a Windows mi háže chybovou hlášku...reinstalace souboru nepomohla a restart PC taky...takže zůstávám vzteklý...mám nový Iphon...koupený u Vodafone a neblokovaný...takže jen něco mezi nebem a zemí mi brání udělat jailbreak :-)

riso | stř lis 19, 2008 10:56 pm

Ak sa nebojis, a mas pwnuty tel, daj telefon do DFU modu a Shift+Restore fw od whisky96.
S Quickpwn su niekedy problemy (starsie verzie, novsi fw, novsie iTunes), takisto s iTunes (sem tam treba zmenit USB port aby sa podarilo fw naflashovat bez chyby), nie vzdy sa uspesne prepnes do DFU modu, ...
ale nakoniec to obvykle dobre dopadne. :D

Asu | stř lis 19, 2008 10:59 pm

Děkuju...takže jailbreak zřejmě dopadl dobře....nakousnutý ananas se během restoru Iphonu objevil...Iphone se restartoval...vše dle instrukcí a Cydia nikde :-)

pedro007 | stř lis 19, 2008 11:23 pm

Tak v tom pripade doporucuji pouzit navod od diabla. Ja jsem udelal jailbreak podle nej a vše ok. A cydia take jede. :lol:

Asu | stř lis 19, 2008 11:31 pm

Nemám na to energii, prostě více naštvání než užitku....v šestatřiceti se mi chce brečet...

riso | stř lis 19, 2008 11:35 pm

Ked flashujes firmware od whisky96, tak tam nie je ananas, ale ceska a slovenska zastava.
Takze
1. pripoj tel na USB a daj ho rucne do DFU modu. (mackanie tlacitok home a power, ako najdes to niekde vo vlaknach)
2. iTunes zdetekuje telefon, ze potrebuje recovery
3. podrzis stlacene Shift, ked tukas na tlacitko Restore
4. zobrazi sa Ti dialog na vybratie firmware z disku, vyberies spravny firmware od whisky96, subor napr "CZSK.2.21.N.ipsw" (podla toho aky iP vlastne mas ci 1gen alebo 2gen.)
5. zacne to iTunes do neho tlacit a zjavia sa zastavky (ceska a slovenska) to znamena, ze je to na dobrej ceste.
6. pockas, kym sa to naflesuje porestartuje a je to.

Dufam, ze som na nic nezabudol.

Asu | čtv lis 20, 2008 12:47 am

Děkuju....ale chyba 1600 mě odrovnala...hledal jsem na foru a netu co s tím...a restore oficiálního firmwaru a následný pokus o instalaci firmware od whisky69 neuspěl.....opět chyba 1600...je to k vzteku :-) Už se z toho stává prokletí, ne radost...

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv lis 20, 2008 12:55 am

Co kdybys to zkusil podle navodu co jsem odkazoval, vcetne sw na te strance? V sestariceti bys uz mohl mit rozum a nedelat neco co je ocividne nefunkcni 6x po sobe :] ..

riso | čtv lis 20, 2008 1:09 am

Skus kablik k iPhone zapojit na iny USB. Niekedy to pomoze z chyb 160x.
Ked sa ani to nezadari, treba skusit iny pocitac.

Asu | čtv lis 20, 2008 1:24 am

Nyní jsem to dělal dle návodu od pachal_tmp (moderator) a pro změnu je tam chyba tato : Iphone could not be restored. Neznámá chyba (5).....:-) Sladká Nokie :-) :-)Asi půjdu spát....
Děkuju všem za snahu...upřímně si toho vážím....

Uživatelský avatar pajap | čtv lis 20, 2008 3:32 am

Kliiid :) Ty to zvládneš! Mě je o "něco málo" víc a mám za sebou 6 takto "zaseknutých" kousků...
1. - restartuj počítač
když to nepomůže, tak
2. - použij jiný USB port (už to tady padlo)
když to nepomůže, tak
3. - odinstaluj iTunes (včetně Mobile devices!)
4. - nainstaluj iTunes
5. - dej iPhone do DFU mode a v iTunes dej Restore na "original"
6. - spusť QuickPwn (iTunes a jeho hlášek si nevšímej)
7. - nikdy mi nepomohla rada, abych poté nedával mobil do DFU - prostě jsem ho opět uvedl do DFU a v iTunes dal Restore se Shiftem a ukazal mu CZSK.2.21.N.ipsw
8. - Nikdy potom nedavej obnovení nastavení z BackUp, ale vždy jako nový iPhone.
Ten původní ti totiž "smázne" Cydii i Installer
Good Luck!
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv lis 20, 2008 8:39 am

Errory 6, 9, 16xx svedci nejcasteji o tom, ze telefon neprepinas spravne do DFU modu. Pokud vidis na displayi animaci ikonky iTunes a kabelu, jsi v restore modu, ne v DFU.

misakP | čtv lis 20, 2008 2:11 pm

Uz to mam, dakujem. :wink:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv