Chyba při aktualizaci firmaware

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Makoun | čtv lis 20, 2008 4:40 pm

Chyba při aktualizaci firmaware

Dobrý den, koupil jsem si starý iPhone první generace dovezený z ameriky a když jsem chtěl aktualizovat firmware, tak mi iTunes vyhodilo error a od té doby se mi na iPhone zobrazuje jenom logo iTunes a USB kabel, zkoušel jsem aktualizaci i restore, ale pokaždé to skončí errorem :(. Co mám dělat :?: :?:

//spachal: prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: iTunes logo)
Naposledy upravil Makoun dne pát lis 21, 2008 4:38 pm, celkově upraveno 1

johny03 | čtv lis 20, 2008 8:39 pm

Re: iTunes logo

musíš použít odkaz Hledat už to tady bylo řečeno tolikrát, stahni si program quickpwn, a dej tam upraveny fw najdeš zde na foru...

pajcer | čtv lis 20, 2008 10:16 pm

Re: iTunes logo

no ono tym ze si dal v itunes restore tak sa ti iphone mal iba zablokovat lenze zrejme mas problem este aj inde kedze ti to pri beznom restore hodilo chybu...
Mas tam najnovsi itunes?
Aky fw si tam mal a na aky si robil restore?

Pre teba bude teraz zakladom tam aspon dostat cisty (aj ked zablokovany) fw a potom budes musiet riesit ako ho zprevadzkovat pre svoju simkartu...
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Makoun | pát lis 21, 2008 4:37 pm

Re: [nesmyslný/nevhodný název tématu - doporučuji opravit]

Tak už jsem to vyřešil, zkusil jsem Shift+Restore stahnul jsem nějaký custom firmaware a už to jde :). Nevíte ještě někdo jak tam nahodit češtinu, v té nabídce v nastavení jí nenám :(, nebo to je jenom na 3G?

Alex-alex | pát lis 21, 2008 5:05 pm

Re: Chyba při aktualizaci firmaware

Pokud máš jailbreak tak viewtopic.php?f=13&t=9962, pokud nemáš, tak tam češtinu nedostaneš :wink:
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv