jak na pristup do iphone pres T-PoT ?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

cardy | pát lis 21, 2008 4:33 pm

jak na pristup do iphone pres T-PoT ?

pls help me
stale se mi nedari
T-PoT.1.1 + tcmd704a a nic
v totaci T-PoT vidim ale do iphone se nedostanu
konfigurace pc winxpsp2 od te doby zadny win update (neni duvod)
a nemam nainstalovan a chci se vyhnout tomu debilnimu softu itunes
thx
oXyGen: kkte nespamuj tady :!:
´mas tady mezirku oprav si ji´------------------------------------------
Příspěvek si uprav a zároveň vymazej ty expresivní výrazy nebo ti ho smažu . Co ty mezery mezi řádky? Tvoje umělecké ztvárnění asi nikoho nenadchne. Beavers.
kdyz ti tak vadeji ty radky tak sem ti je opravil ale koukam ze ty mezery delas i ty
tak uz je to tady(jak za totace tohle nesmis tohle muzes,"Uděluji ti varování za tvoje drzé chování." jak se to krasne rymuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
"Toto varování se týká příspěvků, který jste odeslali: viewtopic.php?f=27&p=101512#p101512 .
Uděluji ti varování za tvoje drzé chování. Pokud sis nevšiml, tak jsem moderátor a měl bys respektovat moje připomínky. Koleduješ si o ban, tak ještě chvíli a dostaneš ho. Jestli máš nějaký problém, obrať se se stížností na administrátora fóra. Beavers."
tvoje pripominky jsem respektoval ale ty sam je nerespektujes tak co si potom za moderatora (mohl by z tebe bejt dobrej basnik ale moderator tak to teda nevim ale to v pripade doby za totace :lol: :lol: )
Naposledy upravil cardy dne pát lis 21, 2008 9:43 pm, celkově upraveno 11
Host
Host

oXyGen | pát lis 21, 2008 4:49 pm

Re: jak na pristup do iphone pres T-PoT ?

co takhle ten text trochu upravit? :roll:

harken | pát lis 21, 2008 5:26 pm

Neviem co ma spolocne iTunes a pristup do vnutra telefonu, a T-PoT je ti aj tak na nic lebo nedokaze zapisovat. Jedine, na co sa da pouzit, je vyhladavanie suborov v iP.

cardy | pát lis 21, 2008 8:04 pm

takze ma tomu rozumet tak ze pres kabel do telefonu jedine s kombinaci iPhoneBrowser + itune(s)hit :oops:

Zřejmě sis nepřečetl mou poznámku u tvého prvního příspěvku. Vrať se k němu a něco s tím udělej. Beavers.
Host
Host

harken | pát lis 21, 2008 8:16 pm

iTunes nema nic spolocne s prisupom do vnutra telefonu!!
a ked uz tak winscp+iphone tunnel suite

a ked uz tak do zatvorky si mal dat to "hit"

cardy | pát lis 21, 2008 8:25 pm

harken: koukam ze tady pekne mlzis a me si pekne zmat
T-PoT a totac
http://drsny.net/forum.iphone.cz/viewto ... 8074b028a8
iPhoneBrowser + itune(s)hit
jen pro tvoji informaci ten itunes je porteba v kombinaci s iPhoneBrowser + NET framework
od tebe si uz nenecham poradit
´mas tady mezirku oprav si ji´-------------------------------------------
Zřejmě sis nepřečetl mou poznámku u tvého prvního příspěvku. Vrať se k němu a něco s tím udělej. A vidím, že jsi nějak nervózní. Beavers.
nervozni si tady jak tak na to koukam ty ke kazdymu prispevku poznamku a jeste cervenouckou ...
Host
Host

oXyGen | pát lis 21, 2008 8:42 pm

cardy píše:oXyGen: kkte nespamuj tady :!:
´mas tady mezirku oprav si ji´------------------------------------------
Příspěvek si uprav a zároveň vymazej ty expresivní výrazy nebo ti ho smažu . Co ty mezery mezi řádky? Tvoje umělecké ztvárnění asi nikoho nenadchne. Beavers.
kdyz ti tak vadeji ty radky tak sem ti je opravil ale koukam ze ty mezery delas i ty

Co takhle se trochu zklidnit? Ja jsem ti jen slušně řekl aby sis upravil text. Mimochodem mezery dělá každý normální člověk, ale nepíše stylem věta 2x enter a zase věta... :idea:
Naposledy upravil oXyGen dne pát lis 21, 2008 8:46 pm, celkově upraveno 2

harken | pát lis 21, 2008 8:42 pm

...chcel si ist do vnutra telefonu bez pouzitia itunes...

ta tvoja poznamka pod beaversovym upozornenim je teda dost odvazna

cardy | pát lis 21, 2008 9:05 pm

oXyGen: nespamuj tady, na jine tema slouzi jiny third nebo SZ ale na tema uprava textu s tebou co si jakoby hraje na admina opravdu cas nemam od toho je tady admin
harken: ty jsi taky odvazny "Co ty mezery mezi řádky?" by rekl Beavers :lol:
...chcel si ist do vnutra telefonu bez pouzitia itunes...
ano
takze po neuspechu instalace a zprovozneni T-PoT a totace sem se rozhod k dalsi variante a to iPhone Browser + itunes + netframe.instalace itune probehla v poradku dal sem zacal instalovat iPhone Browser ten mi zahlasil ze nemam netframe na to si iPhone Browser zacal sam stahovat netframe instalace obojiho probehla ale pri spusteni mi iPhone Browser zdechne.tak jsem znovu jen tak nahodou zkusil spustit T-PoT z totace a zadarilo se takze sem dosel k zaveru ze je potreba netframe i s kombinaci T-PoT + totac (pri spusteni T-PoT sem mel pustenej itunes ale zkousel sem ho i vypnout a opet zkusit T-PoT a vse funguje takze s klidem muzu ten zbesilej soft itunes dat do riti
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv