Problem s vyberom siete T-mobile

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Metaxxxa | pát říj 31, 2008 6:26 pm

Problem s vyberom siete T-mobile

Caute ludia, mam iPhone od T mobilu iba jeden den a som dost nemilo prekvapeny. Ak by ste niekto nieco vedel budem rad ak napisete.

Na telefone mi stale ukazuje ze som pripojeny na T-mobile H, teda Hungary.
Aj ked v nastaveniach carriers vyberiem T-mobile SK, na ploche stale svieti H.
Byvam v Blave a to ani v Madarsku som nebol s tym telefonom, no proste divne. Skusal som uz asi skoro vsetko. Upgrade firmweru, restore na povodny, celkovy reset cez settings/reset, vymenu sim, deaktivaciu roamingu.
A ani v tmobile mi nevedeli poradit. Ale asi prvych 10 hodin od kupy to ukazovalo narmalne T-mobile SK. No dost ma to stve.
Thx

Sedyman | pát říj 31, 2008 6:41 pm

Re: Problem s vyberom siete T-mobile

a volas furt za stejne prachy??jestli jo tak je to celkem jedno ne?ja sem taky byl v chorvatsku a az sme byli doma v cesku tak mi to furt ukazovalo tu jejich t-mobile sit myslim ze t-cosi a pak to zmizlo nevim uz jak ale zmizlo nic sem nedelal a taky mi to nevadilo
no ale je blby ze v t-mobilu taky si s tim nevi rady.mozna zkus tam dat jinou sim a pak zas svoji sice je to kravina ale nic jineho me nenapada protoze restore,upgrade,restart si delal.Tim restartem myslis delsi podrzeni tlacitka sleep + home?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Metaxxxa | pát říj 31, 2008 9:40 pm

Za stejne. Ale problem moze nastat ked to uz naozaj bude madarska siet a nezistim to. A na konci mesiaca mi pride taky ucet ze sa budem divit :)

myslel som reset-erase all content and settings

Sven | pát říj 31, 2008 11:31 pm

Mal som presne ten istý problém. Opisoval som ho v tejto téme:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=39&t=8238

Pomohlo mi až prehratie softu. Operátori nič nevedia, tiež som to cez nich skúšal. Po niekoľkých skúsenostiach s operátormi, keď som sa dožadoval nejakej pomoci, som zistil, že o iPhone viem ďaleko viac ako oni a ľudia tu na fóre poradia rýchlejšie + rady sú hlavne užitočné.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Metaxxxa | ned lis 02, 2008 8:07 pm

Horsie ze mne ani to prehratie softu nepomohlo.

To prehratie si myslel cez iTunes?

harken | ned lis 02, 2008 8:31 pm

No dam sem to iste co som napisal k no service, pretoze u mna ten problem zacal nim:

Musel som restorovat fw a znova jailbreak, a stale pisalo NO SERVICE, neskor mi pisalo ze som v madarskom T-Mobile (mam orange). Restore ani nic ine nepomohlo, tak som zavolal do Orange:

"O tomto probleme vieme, bol zdeleny Applu...
...telefon je realne prihlaseny v sieti Orange"

Cize aj ked to ukazuje no service alebo inu siet, iP je prihlaseny do domovskej - naozaj som sa dovolal z madarskeho T-M bez medzinarodnych prefixov.

Vyskusajte aj vy ci dokazete pri zahr. sieti volat bez prefixu.

Inak pre potesenia oka odporucam pouzit MakeItMine :)

Sven | pon lis 03, 2008 7:47 am

To Metaxxxa: Prehratie softu cez iTunes. Mal som to stastie, ze bol prave upgrade na 2.1. Mozno ti pomoze prechod na 2.2. V kazdom pripade ide o bug. Ved clovek chodieva do zahranicia. Aj keby prehravanie pomohlo, takt to nemoze fungovat.
K uctovaniu hovorov: platis klasicky ako v domacej sieti.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Metaxxxa | ned lis 23, 2008 1:01 am

Dal som novy firmware a uz to frci ako ma tak som rad. Dik za rady

harken | ned lis 23, 2008 1:16 am

Mne sa problem "opravil" ked som sa vratil z juznej ameriky, cize asi staci odskocit si do rakuska a opravene :D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv