bezdovodne vypinanie aplikacie

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

usoo | sob lis 22, 2008 12:12 am

bezdovodne vypinanie aplikacie

Mám problém ktorého riešenie som nenašiel nikde na webe zatiaľ a docela ma to štve. Niektoré náročnejšie aplikácie na pamäť, prípadne aj Safari sa mi pri ich spustení a pri ich používaní samy od seba vypnú a telefón sa vráti do defaultného menu s ikonkami. Toto vypínanie aplikácií ma naozaj riadne vytáča, nakoľko pri surfovaní na nete si musím Safari spustiť znovu a celá práve prezeraná stránka sa mi načítava zase, prípadne hra sa neuloží a proste sa mimovoľne vypne. niektoré aplikácie to robia, niektoré nie. Pochopil by som nejaké pochybné freewarové veci, ale Safari, to ma teda se*ie. Vie niekto čo toto má znamenať?

Druhá otázka - nemal som s iTunes žiadny problém, no kúpil som si nový počítač a samozrejme som doň musel nainštalovať iTunes odznovu a teda tam nemám rovnaké playlisty ako na predošlom počítači, nemám rovnako uložené videá ako na predošlom pc a to platí aj o fotkách. Môžem dostať videá, fotky a hudbu z iPhonu do počítača? Tie fotky v iPhone sú veľmi cenné, nerád by som o ne prišiel iba preto lebo by som ich synchronizoval s počítačom v ktorom nič nie je a iTunes by samozrejme vymazalo všetok obsah z telefónu okrem fotiek nafotených iPhonom.

Za prípadné rady ďakujem :)

jollyjoker | sob lis 22, 2008 12:36 am

Re: bezdovodne vypinanie aplikacie

Jakou mas verzi FW? A s JB nebo bez?

usoo | sob lis 22, 2008 12:50 am

software version: 2.2
jailbreak: nie

jollyjoker | sob lis 22, 2008 1:04 am

Tak to je celkem zvlastni, Safari by melo mit ve FW 2.2 vylepsenou stabilitu, pada Ti to porad nebo jenom obcas? Tohle se Ti zacalo dit az po upgradu na FW 2.2?

usoo | sob lis 22, 2008 1:08 am

stavalo sa to pred upgrade. upgrade som nainstaloval dnes vecer, zajtra skusim surfovat a dam vediet. ked safari pojde co tie aplikacie? a co ta synchronizacia? :)

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 22, 2008 1:52 pm

Safari pada aj mne ale to mam 2.1 fw ale ostatne app su uplne v pohode. Neskusal si restore?

A k druhej otazke. Dostat nieco z iP do PC je problem kedze iT synchronizuje iba jednym smerom....
Ked si aj prechadzal do druheho pc tak by ti malo stacit do noveho iT nacitat vsetky data do iT co si mal v predoslom PC a malo by ti to zosynchronizovat a nevymazat. Tazke vsetky fotky, mp3, videa...
Popripade prekopirovat zo stareho PC v dokumentoch z adresaru c:\Users\Dodo_MT\Music\iTunes\ vsetko do noveho PC a tu by mali byt zaznamenane vsetky tvoje playlisty

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

harken | sob lis 22, 2008 2:02 pm

tie fotky nafotoene iP by sa ti predsa mali zobrazit v Tento Pocitac medzi fotoaparatmi a nemal by byt problem ich skopirovat

Uživatelský avatar dodo_mt | sob lis 22, 2008 2:05 pm

usoo píše: iTunes by samozrejme vymazalo všetok obsah z telefónu okrem fotiek nafotených iPhonom.

To spomina ze tie fotky su neni problem stiahnut.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

usoo | sob lis 22, 2008 6:12 pm

takže keď už nemám ten starý počítač tak si vlastne nemôžem dostať nové videá a mp3 do iphonu? jedine tak že súčasné videá a pesničky budú všetky zmazané?

jupik | sob lis 22, 2008 6:17 pm

to je divny ze ti to pada , ja jsem tak pred hodnout dal fw2.2 a vse slape jak hodinky podle mne lepsi nez fw2.1, ale je to muj nazor :)
Host
Host

harken | sob lis 22, 2008 6:30 pm

usoo píše:takže keď už nemám ten starý počítač tak si vlastne nemôžem dostať nové videá a mp3 do iphonu? ...

Mozes, ale potrebujes vediet id tvojej itunes library a to teda netusim ako by sa dalo zistit (mozno niekto nieco vydoluje z iP)

Je tu o tom niekde clanok

jollyjoker | ned lis 23, 2008 3:24 am

Tady je vice info k iTunes ID a syncu na vice pocitacich..

http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/h ... uters.html

pokusim se nejak vystrachat iTunes ID z IP a dam vedet..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv