Mám problém ktorého riešenie som nenašiel nikde na webe zatiaľ a docela ma to štve. Niektoré náročnejšie aplikácie na pamäť, prípadne aj Safari sa mi pri ich spustení a pri ich používaní samy od seba vypnú a telefón sa vráti do defaultného menu s ikonkami. Toto vypínanie aplikácií ma naozaj riadne vytáča, nakoľko pri surfovaní na nete si musím Safari spustiť znovu a celá práve prezeraná stránka sa mi načítava zase, prípadne hra sa neuloží a proste sa mimovoľne vypne. niektoré aplikácie to robia, niektoré nie. Pochopil by som nejaké pochybné freewarové veci, ale Safari, to ma teda se*ie. Vie niekto čo toto má znamenať?
Druhá otázka - nemal som s iTunes žiadny problém, no kúpil som si nový počítač a samozrejme som doň musel nainštalovať iTunes odznovu a teda tam nemám rovnaké playlisty ako na predošlom počítači, nemám rovnako uložené videá ako na predošlom pc a to platí aj o fotkách. Môžem dostať videá, fotky a hudbu z iPhonu do počítača? Tie fotky v iPhone sú veľmi cenné, nerád by som o ne prišiel iba preto lebo by som ich synchronizoval s počítačom v ktorom nič nie je a iTunes by samozrejme vymazalo všetok obsah z telefónu okrem fotiek nafotených iPhonom.
Za prípadné rady ďakujem