Muze pripojeni na Wi-fi stahovat kredit z telefonu?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

sagitario | ned lis 23, 2008 12:13 pm

Muze pripojeni na Wi-fi stahovat kredit z telefonu?

Doma jsem se pres iPhone pripojil na nakou Wi-fi ktera je pod heslem...kdyz vsak zadam jakekoliv heslo,pripoji me to a vse funguje...ale zjistil jsem,ze mi ze SIMky rapidne odecita neco kredit..kdyz uz mam kredit na nule,tak se najednou nepripojim na net i kdyz jsem porad na te wi-fi pripojen...muze to byt tim,nebo je pes zakopanej nekde jinde a mam volat operatorovi?

Uživatelský avatar ygy | ned lis 23, 2008 12:20 pm

Re: Muze pripojeni na Wi-fi stahovat kredit z telefonu?

ak mas aktivovane edge tak za to platis ...musis mat jb a potom to mozes vypnut cez boss preffes alebo ako sa to vola :wink:
Starý pes fóra :)

pacholek | ned lis 23, 2008 12:53 pm

no tak k tvemu problemu... na wifi sit se sice pripojis ale internet pres ni netahas to je jasny..
u pausalniho telefonu si jednoduse nenechas aktivovat zadnej balicek na data/internet a to se pak na edge nepripojis :)
netreba jailbreak

sagitario | ned lis 23, 2008 1:08 pm

pacholek píše:no tak k tvemu problemu... na wifi sit se sice pripojis ale internet pres ni netahas to je jasny..
u pausalniho telefonu si jednoduse nenechas aktivovat zadnej balicek na data/internet a to se pak na edge nepripojis :)
netreba jailbreak

muj problem je vsak v tom,ze se pripojim na jednu nejmenovanou wi-fi sit,zadam jakekoliv heslo a jsem pripojen....ja mel vsak jen pocit ze dokud jsem mel kredit na telefonu,tak jsem se pripojil i na net...ted kdyz uz kredit nemam a pripojim se na tu wi-fi sit,tak mi i ukazuje nahore v telefonu ikonu s wifi pripojenim..jenze kdyz zmacknu Safari tak najednou naskoci E a uz se nepripojim...chci jen vedet zda to ubirani kreditu nema na svedomi ta neznama wi-fi na kterou jsem se pripajel...

Uživatelský avatar dodo_mt | ned lis 23, 2008 1:56 pm

Samozrejme moze to byt aj tym. Ak aj ti signalizuje ikonu wifi hore a potom sa ikona zmeni spat na ikonu E tak ti to pravdepodobne stahuje cez Edge... urcite by si to zbadal aj na rychlosti v Safari.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

sagitario | ned lis 23, 2008 3:30 pm

Uz jsem opravdu bezradnej...Zkousim se pripojit vsude mozne,ani free wifi mi nebere,zkousel jsem uz 3 restore,ani tak se nemuzu pripojit...maximalne pres edge,ale to radsi vypnu at mi nezere kredit v telefonu.... :cry:
Myslite ze je to duvod otrepat ten telefon pri reklamaci nekomu o hlavu?

spinmaster | ned lis 23, 2008 3:44 pm

pacholek píše:no tak k tvemu problemu... na wifi sit se sice pripojis ale internet pres ni netahas to je jasny..
netreba jailbreak

takze ked sa doma pripojim na wifi a taham cez cydiu tak mi to aj tak zerie z toho 2000mb balicka co mam na pausal?
ako sa da tomu zabranit? v bossprefs vypnut 3g+edge a nechat zapnute len wifi?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv