Datové hovory...?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ozzy | ned lis 23, 2008 4:38 pm

Datové hovory...?

Zdravím. V poslední mi často z ničeho nic naskočí okénko "po posledním datovém hovoru vám na účtu zbývá ...Kc". Už mi to takhle z kreditu sežralo asi padesát korun. Nevíte, co to je zač? :) Díky.

ExiMoR | ned lis 23, 2008 4:45 pm

Re: Datové hovory...?

Hádám, že to se stává, když iPhone sosá kurzy, počasí, atd....
To se automaticky připojuje k netu... (stačí, když otevřeš počasí ...)

Ozzy | ned lis 23, 2008 4:51 pm

Právěže problém je v tom, že se to stává, i když tyhle aplikace nepoužívám - třeba před spaním poslouchám z iPhonu mptrojky, zrazu to zabrní a napíše to onu hlášku.

Je to asi trochu prkotina, ale jestli to takto půjde dál, budu za chvilku na mizině :lol: ...

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned lis 23, 2008 5:05 pm

V nastaveni site/internet smaz APN "internet" a restartuj iPhone,nebo vypni a zapni,tim veskere dat. prenosy deaktivujes.
Nebo si porid nejaky neomezeny datovy tarif u O2 treba ten za 150kc mesicne bez dat je iPhone jen "polovicni".
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Dejv.{cz} | ned lis 23, 2008 5:10 pm

Měl jsem stejný problém a docela mě to štvalo, vyřešil jsem to tak že jsem to takzvaně dočasně odstřihnul. Aby mi aplikace jako počasí atd nežraly kredit. Takže internet používám buď jen přes wifi nebo vůbec :wink:

Udělal jsem to takto:
Settings-General-Network-Cellular Data Network-APN

V kolonce APN protože mám O2 jsem měl "internet" a změnil jsem to na "internetSTOP". Pokud bych chtěl zase kdykoli využívat toto připojení tak jen odmažu to "STOP" a funguje to zase jako předtim. 8)

Ozzy | ned lis 23, 2008 7:04 pm

Ok, dobře. Díky moc.

pannys | ned lis 23, 2008 7:50 pm

Za nedlouho pojedu na hory do zahraničí a tak přemyslim co s tim.....Mam u Vodafonu datovy tarif internet na stalo a tak by me zajimalo co bude az vjedu do rakouska? Jesi se to automaticky zablokuje ten net nebo jestli to budu muset udelat stejnym zpusobem jako uzivatel prede mnou....Dik

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv