Ahoj,
předem se omlouvám, že otevírám topik na toto téma, ale potřeboval bych pomoc' s JB iPhone (mám první, ještě dovezený z USA). Přečetl jsem tu snad všechny diskuze o tom, i na zahraničních stránkách, ale stejně jsem nedosáhl úspěchu i po cca 5h práce na tom(dnešní půnoc až 5h ranní:| )
Zkoušel jsem více metod na JB, a každá kvůli něčmu selhala.
jako první jsem použil tento návod viewtopic.php?f=96&t=9944 , vše vypadalo dobře, akorát jsem uvízl na problému se startováním.. Zůstavalo to na černé obrazovce s Apple logem a zaseklým 'točícím se kolečkem'
Poté jsem zkusil viewtopic.php?f=13&t=7729, nejdříve mi to padalo jako asi všem na stejném místě, ale update to vyřešil,, ale stejně potom, někdy okolo bodu 14., okno 'zbělalo', 'neodpovídalo', a musel jsem to vypnout. Stalo se to vždy, zkoušel jsem 2.0,2.0.1 i 2.0.2.
Jako třetí, jsem zkusil tento návod - http://answers.yahoo.com/question/index ... 232AAH2zk7 - vše vypadalo zase ok, až to zas uvízlo na tom startování jako u prvního návodu.
Nakonec jsem zkoušel nahrát přes iTunes recovery už upravený .ispw, stáhl jsem dva, 2.0 a 2.1, avšak to vždy ohlásilo chybu, že se to nepovedlo - chyba 1600 (teď to nemám u sebe, nepamatuji si přesné znění, jen vím, že to byla chyba 1600).
Mohl by mi někdo, prosím, poradit, co s tím? Bohužel jsem na internetu odpovědi na své otázky nenašel, tak zakládám nový topik":|
Děkuji moc