Nepovedený JB

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar cholik | pon lis 24, 2008 7:57 pm

Nepovedený JB

Zdravim,

prosím už někdo pomozte, fakt mě netěší, že z mého iPhonu se stalo těžítko. :cry:

Chtěl sem udělat JB, ale zapomněl jsem při kliknutí na Restore podržet SHIFT a nechtěl jsem odpojovat iPhone, abych to náhodou nepos... ale možná sem to měl udělat, protože když to dojelo, chtělo to po mě SIM kartu, zkusil jsem to se svou (co kdyby?), ale nefungovalo to, tak jsem si tento problém vyhledal na fóru (http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=74&t=5972) a zkusil ten postup, ale bohužel ani tohle nejde. Žádnej podobnej problém jsem tu nenašel, pokud tu je, tak dejte jenom odkaz....
Hází mi to tuhle chybu
Obrázek
Nevím co mam dělat, na fóru sem nic nenašel a na českejch stránkách taky nic, moje angličtina neni nejlepší, takže jsem na googlu nevyhledával. Prosím pomozte, fakt mě to strašně štve... já si na něj moc zvykl a štvou mě jinný mobily. Sem bezradnej :(

Moc díky, Honza
iPhone 1.st generation - Old School (dovoz USA) - Nikdy ho neprodám - JB 3.1.2
iPhone 5

iPhone 6
MacBook PRO 13 Mid 2014
Host
Host

Paly | pon lis 24, 2008 8:00 pm

Re: Nepovedený JB

Skus toto: viewtopic.php?f=27&t=10425

Urcite sa Ti iPhone preberie. Potom napoj k iTunes, daj update na najnovsiu 2.2 verziu a potom pouzij QuicPwn: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881

Neviem mas 3G alebo 2G?
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar cholik | úte lis 25, 2008 12:13 pm

Promiň, nepopsal jsem to dokonale... v DFU modu již jsem, ale když dojde na kopírování do iPhonu, tak se mi objeví tato chyba. :cry:
Vůbec netušim co s tim je a doufám, že nejsem jediný komu se to stalo a že ten předemnou našel řešení.....
iPhone 5

iPhone 6
MacBook PRO 13 Mid 2014
Host
Host

pali777 | úte lis 25, 2008 12:24 pm

Prve co treba pri podobnych erroroch urobit (mne to pomohlo pri upgrade na 2.1, kde som tiez zamrzol na nejakom errore) je vypnut iTunes, rebootovat PC, zapnut iTunes, skusit iny USB port....ked sa ti minu USB porty ;) tak potom do GOOGLE napis nieco ako Error 2005 iPhone a garantujem, ze najdes priatelov s podobnym problemom a hadam aj riesenim...;)

peace...

Uživatelský avatar cholik | úte lis 25, 2008 12:32 pm

OK, dík. Psal, jsem že moje angličtina neni zrovna dobrá, ale zkusim to no... Co bych pro svuj iPhonek neudělal :?
Zkusil jsem JB na 2.2 a už to šlo dále, dokonce jsem se dostal i do části "Preparing iPhone for restore", ale opět nějaký error. Mam vytřískanou baterku, tak ho nechám nabít a pak se do toho pustim znovu
iPhone 5

iPhone 6
MacBook PRO 13 Mid 2014
Host
Host

pali777 | úte lis 25, 2008 12:35 pm

Ok pozeral som ten tvoj Error na Googli a jeden teepek tam pisal ze to riesil 3 hodiny priamo s Apple Helpdesk-om a jedine co mu poradil bolo to iste co ja tebe...tzn restartovat comp, restart itunes, zmenit port, po pripade stiahni FW este raz - subor co si stiahol moze byt poskodeny alebo nieco podobne...

Teepkovi sa to nakoniec rozbehalo, takze dufam ze ty budes podobny pripad...

peace

Uživatelský avatar cholik | úte lis 25, 2008 9:44 pm

Potvrzeno, funguje.. restartnul jsem počítač, USB sem strčil dozadu a připojil iPhone.
Zatím vypadá, že všechno jde... Moc dík, strašně se mi ulevilo, ikdyž jsem málem zase psal, protože se mi ukázala chyba, když jsem pouštěl Qpwnage, ale to bylo tím, že jsem neměl .NET 2 či jak se to píše... 8)
iPhone 5

iPhone 6
MacBook PRO 13 Mid 2014
Host
Host

pali777 | stř lis 26, 2008 7:59 am

gratulujem :) tesim sa s tebou...xi

peace

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required