Má vůbec cenu si ho pořizovat?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

scarywitch | stř lis 26, 2008 1:30 pm

Má vůbec cenu si ho pořizovat?

Uvažuji o koupi iP už delší dobu, takže na netu zkoumám informace všechny co najdu , ale když to tak pročítám , tak mě spíš jímá hrůza z toho co mě vlastně čeká. :shock:
Co když zrovna ten "můj" telefon, bude problémový?! Protože jak to tady pročítám, tak je úplně jedno jestli je koupený odblokovaný,od operátora nebo neodblokovaný z nějaké pochybné koupi.
Opravdu nevím jestli do toho mám investovat nebo ne,abych pak netrávila víc času s tím , jak udělat iP funkčním. :?
Najdou se i tací , kteří s ním mají dobré zkušenosti??????

pajcer | stř lis 26, 2008 1:40 pm

Re: Má vůbec cenu si ho pořizovat?

napr. ja mam s nim uplne skvele skusenosti...

najlepsi telefon aky som mal :) a aj najkrasnejsi :D
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 26, 2008 1:43 pm

Mal som dost mobilov a striedal som ich tak 2x do roka... momentalne vlastnim iP a som s nim velmi spokojny(nech si vravi kto chce co chce je to momentalne moj naj mobil). Nepotrebujem mat v nom nic specialne.
Ak nechces mat problemy s iP tak si nerob Jailbreak. S JB su samozrejme spojene aj problemy tomu sa nevyhnes. Ja z mojim som nemal vacsi problem tazke asi som preto spokojny :) Ale bez JB to nieje ono ;)

To ci si ho mas kupit je len na tebe nie na nas rozhodnut sa musis ty.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

pali777 | stř lis 26, 2008 1:46 pm

OMG tuto temu by som rovno zamkol / zmazal...o tom sa uz tolko popisalo az mi to neskutocne leze na nervy...

Co cakas ze ti ludia na iPhone fore povedia? Ze je to shit nekupuj alebo co? Pozicaj si, odkusaj a rozhodni sa sam...

peace...

mike0007CZ | stř lis 26, 2008 1:48 pm

Já taky. Mám už druhej. Když si ho teď koupíš, tak už bude umět skoro vše co má umět. Všechny problémy zde na fóru jsou způsobené tím, že si s ním trochu hrajem, protože víme, že toho umí daleko víc. Takže pokud chceš, telefonovat, mailovat, poslouchat hudbu, koukat na youtube.... - to vše hezky, rychle a pohodlně, tak si ho kup. Na druhou stranu neznám mobilní telefon, se kterým by bylo vše OK - změny firmware, problémy se synchronizací atd., tě potkají u všech mobilů.

Navíc je tady spousta lidí, kteří ti rádi pomůžou. Takže neváhej.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar dodo_mt | stř lis 26, 2008 1:59 pm

To pali777: su tu daleko castejsie opakovane temy ako tato ;) a ak mas nico proti teme nech sa paci klikni na vykricnik a nahlas Modom...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Uživatelský avatar masklin | stř lis 26, 2008 2:00 pm

Mam 2G a bez problemu i s JB a hrabanim se v nem.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

scarywitch | stř lis 26, 2008 2:03 pm

pali777 píše:OMG tuto temu by som rovno zamkol / zmazal...o tom sa uz tolko popisalo az mi to neskutocne leze na nervy...

Co cakas ze ti ludia na iPhone fore povedia? Ze je to shit nekupuj alebo co? Pozicaj si, odkusaj a rozhodni sa sam...

peace...

Rozhodně nečekám , že mi lidi řeknou , že je to shit nebo cokoliv jiného co si ty myslíš.Jen jsem chtěla také vědět nějaké názory od někoho , kdo má už nějaké větší zkušenosti s tímto mobilem. :|

scarywitch | stř lis 26, 2008 2:06 pm

dodo_mt píše:Mal som dost mobilov a striedal som ich tak 2x do roka... momentalne vlastnim iP a som s nim velmi spokojny(nech si vravi kto chce co chce je to momentalne moj naj mobil). Nepotrebujem mat v nom nic specialne.
Ak nechces mat problemy s iP tak si nerob Jailbreak. S JB su samozrejme spojene aj problemy tomu sa nevyhnes. Ja z mojim som nemal vacsi problem tazke asi som preto spokojny :) Ale bez JB to nieje ono ;)

To ci si ho mas kupit je len na tebe nie na nas rozhodnut sa musis ty.

dodo

Děkuji... :wink:
No a to je ten problém , ty píšeš , že s ním problémy nemáš , protože nemáš JB , ale na druhou stranu píšeš , že bez něj to není ono. :?

Paly | stř lis 26, 2008 2:06 pm

Vidim, ze su vsetci spokojny s iPhone :)

To je pekne.

Napisem moju skusenost a to co si myslim. iPhone nie je pre vsetkych ludi. Je to pre skupinu ludi, ktora vie co chce. Co potrebuje a naco si tel kupuje. Nie je to telefon, ale je to taky maly vynalez v oblasti mobilov. iPhone mi funguje na 100% spokojny som od zaciatku, je to velmi dobra masina aj ked na iPhone mam nervy (preco to neide jooooj, hodilo by sa to) ale to je iPhone. Uz ked pouzivam iny mobil tak chcem rychlo spät moj iPhone lebo obycajny tel je obycajny.

Rozhodnutie je len a len na Tebe. Temu zamykam pretoze na totmo fore je vela plusov a minusov o tomto zariadeni, je tu tema aj o tom co vsetko iPhone nevie a ako sa daju tieto veci odstranit. Doporucujem prezriet "Jste zde poprve?" a ine temy. :)

12 mesiacov fungujem len a len s jailbreakom a nic sa s iPhone nestalo (pouzil som rozne metody unlocku) vsetko slape.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar rony | stř lis 26, 2008 2:13 pm

ja som maval obvykle skladacky (sklapacie) telefony, nejaky ten Windows Mobile smartphone, posledne boli vyhradne od Motoroly.

Vseobecne musim povedat, ze iPhone je zatial ten najzabavnejsi mobil aky som mal a to hry az tak moc nehram ;)

ak medzi tvoje poziadavky patri: velka obrazovka, excelentna praca s internetom (najma web), tak tu je maximalna spokojnost a to vratane moznosti ako unixova konzola pre veci ako telnet, ssh, ftp, wget :-)

to su uz notoricky zname veci, ako aj fakt, ze sa musis zmierit s nutnostou pouzivat na PC iTunes klienta pre prepojenie s iPhone.

Ja som uz predtym mal dost pomaleho Smartphone, ktory si obcas povedal, ze prichodzie zvonenie bude sice zvonit ale na obrazovke sa nic nebude diat :-) pripadne opacne, volajuci pocuje 3-4x zvonenie a moj telefon je ako partizan ticho a az po pol minute sa prebudi a prvykrat zazvoni. To vsetko ma iritovalo :-) A samozrejme vzdy som ho na noc uplne vypinal pretoze po 1 dni uz bol tak cely telefon popleteny, ze uz nevedel co robit skor :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv